Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w dolocie taki chyc to furka nie bedzie Ci jechac, na dworze bylo cieplo ?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak jak pisałeś i na rysunku w LMM - yny czamu tak duż tam je na wlocie :kwasny:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________z 25"c wtedy było

Opublikowano

Według mnie "Ten typ tak ma. W gorącym powietrzu masz mniej tlenu. Mniej tlenu = mniej mocy, a szczególnie momentu. Seryjny IC nie wyrabia i dolot się gotuje"

PS. Ten log 007 to na postoju ? Zrób go dynamicznie :cool1: Albo włącz 007 i jeździj , sprawdź ile wskazuje podczas jazdy :wink4:

Opublikowano

Te nasze icki sa do duszy :thumbdown:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:17_________________________________________________U mnie 2 piździki ,a u Ciebie schowali tak głupio ,że aż niepoważnie :thumbdown:

Opublikowano

na dworze było ,

no własnie wyciołem katy i że tak powiem zmierzam do zrobienia logów

IC niby duży 61cmx41x3,1 czy jakoś tak ale słyszałem że te ori nie sa wydajne za bardzo :kwasny: jutro bede u brata to mysle zrobić logi

i to co zauważyłem gdy na FIS'ie pokazuje z 18'c lub mniej nie to auto

ale żeby w dolocie już 65'c było :wallbash:

Opublikowano

Te nasze icki sa do duszy :thumbdown:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:17_________________________________________________U mnie 2 piździki ,a u Ciebie schowali tak głupio ,że aż niepoważnie :thumbdown:

Przez to V6 w cieplejsze dni ma "ciężej" :gwizdanie: :wink4: Zresztą jak większość TDI :wink4:

Wiadomo , że temp. w dolocie na postoju jest wyższa niż "realna" ( podczas jazdy - IC coś tam wtedy schładza , poza tym do filtra powietrza dochodzi nieco zimniejsze powietrze )

Opublikowano

t

Według mnie "Ten typ tak ma. W gorącym powietrzu masz mniej tlenu. Mniej tlenu = mniej mocy, a szczególnie momentu. Seryjny IC nie wyrabia i dolot się gotuje"

PS. Ten log 007 to na postoju ? Zrób go dynamicznie :cool1: Albo włącz 007 i jeździj , sprawdź ile wskazuje podczas jazdy :wink4:

postoju
Opublikowano

Jeszcze raz :

Krzysiek

Wiadomo , że temp. w dolocie na postoju jest wyższa niż "realna" ( podczas jazdy - IC coś tam wtedy schładza , poza tym do filtra powietrza dochodzi nieco zimniejsze powietrze )

PS. Jest do Ciebie kolejna FV , tamte odebrałeś od Tomka ?

Opublikowano

no i umnie jest chłodn. klimy z dołu zmasażona konkretnie
Opublikowano

Moje sa wydolne zimą, latem d*pa zbita :thumbdown:

Ten co to projektował powienie odsiedzieć dożywocie.

Opublikowano

Jeszcze raz :

Krzysiek

PS. Jest do Ciebie kolejna FV , tamte odeberałeś od Tomka ?

kapuje o co biega z fizyki moze 2 malem na swiadectwie ale wiem o co chodzi z tym tlenem itp

tak odebrałem dzięki, zawitam tam kiedyś jak będe przelotem w jejkowicach :)

Opublikowano

Masz loga dynamicznego z przed czyszczenia ?

Opublikowano

Im mniej tlenu tym wiecej spalania i mniej frajdy :disgust:

Opublikowano

Dokładnie :good:

[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:33_________________________________________________Krzysiek poobserwuj 007 podczas jazdy :wink4:

Opublikowano

Masz loga dynamicznego z przed czyszczenia ?

tak ten wyżej jest sprzed, po jeszcze niemam nia kiedy :angry:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:34_________________________________________________

Dokładnie :good:

[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:33_________________________________________________Krzysiek poobserwuj 007 podczas jazdy :wink4:

jutro jak pojade do SJZ brata zaprzegne i porobimy logi
Opublikowano

Logow po czyszczeniu nie ma jeszcze :no:

Opublikowano

i ten 07 dynamicznie zrobie

Opublikowano

Zrob nowe pprownamy ,tylko warunki pomiaru zrob przyblizone wtedy to ma rece i nogi

Opublikowano

Starczy jak poobserwujesz podczas jakiejś tam trasy jakie masz temp. w 007 :wink4: to będzie jeszcze lepszy pomiar od log. dynam. :wink4:

Opublikowano

droga bydze ta sama SJZ ul. północna yny temp musi byc jutro tak kole 25'c[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:43_________________________________________________

Starczy jak poobserwujesz podczas jakiejś tam trasy jakie masz temp. w 007 :wink4: to będzie jeszcze lepszy pomiar od log. dynam. :wink4:

okej :)