Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idę spać ... za 5 godzin muszę wstać :kwasny:

Narka :hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tez spadam nyny , :hi:

Opublikowano

Idę spać ... za 5 godzin muszę wstać :kwasny:

Narka :hi:

Ja tez spadam nyny , :hi:

jo tyż nyny, kolorowych koleżanek :kox:

Opublikowano

pytałem czy masz loga z jazdy jak jeszcze my nie wyczyscili tych chlodnic zeby porownac z tym co teraz zreobisz. na postoju nie ma co sprawdzac

Opublikowano

Tu >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0 masz wszystko opisane , musi pójść ... i najlepiej zrobić to VAGiem/VCDSem i przejść wszystkie wymienione kanały :wink4:

Jak nie dasz rady to mogę pomóc :wink4:

Podziękował Robert :wink4: jutro do tego zarkne i mam nadzieje,że to ogarne :) Dobrej nocki wszystkim :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Mervin sprzedej tego V6, a kup sobie zwykłe, stare, dobre 1.9 TDi i będziesz zadowolony :gwizdanie:

Opublikowano

Mervin sprzedej tego V6, a kup sobie zwykłe, stare, dobre 1.9 TDi i będziesz zadowolony :gwizdanie:

No i będziesz miał mniej problemów :mysli:

Opublikowano

:hi: :hi:

luknij ten log http://vaglog.rtnet.pl/krzypod84_53058.html ja mam w dolocie prawie 70'

co czemu i dlaczego tak dużo ?

No bo jak auto stoi w miejscu to silnik też nagrzewo swoje otoczenie osiole, zrób dynamiczne to będziesz mieć rządano temp. Poza tym za mocne to też nie możesz mieć, bo mi te kikuty pourywo :D[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 10:07_________________________________________________

No i będziesz miał mniej problemów :mysli:

Ale 1.9 niema w automacie i quattro Ci powie :gwizdanie: tak jakby to Q cały czas potrzebował :gwizdanie:

Opublikowano

Zawsze nie ale sa momenty ,ze sie przydaje i to przewaznie w najbardziej nieoczekiwanym czasie.

Opublikowano

Zawsze nie ale sa momenty ,ze sie przydaje i to przewaznie w najbardziej nieoczekiwanym czasie.

Jak się jeździ nieco szybcej niż inni, to tak... [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 10:23_________________________________________________On też miał Q > http://www.sadistic.pl/dac**jace-audi-vt87783.htm :decayed:

Opublikowano

Opublikowano

Amator :decayed:

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Tu >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0 masz wszystko opisane , musi pójść ... i najlepiej zrobić to VAGiem/VCDSem i przejść wszystkie wymienione kanały :wink4:

Jak nie dasz rady to mogę pomóc :wink4:

Na następnym spocie jak nic nie wyskoczy to moja inspekcja też się prosi o skasowanie.Roberto jak Mogesz to Spakuj sprzęt proszę :notworthy:
Opublikowano

Na następnym spocie jak nic nie wyskoczy to moja inspekcja też się prosi o skasowanie.Roberto jak Mogesz to Spakuj sprzęt proszę :notworthy:

Spoko , ale najpierw Wiesiek musi mi lapka "wyczyścić" :wink4: ... U Ciebie inspekcję olejową i serwisową powinno dać się skasować też jakby co pokrętłami w liczniku

Opublikowano
Opublikowano