Opublikowano 11 Września 201114 l :hi:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:34_________________________________________________ ja bede, ale nie wiem czy sam czy z polowica Gdzie się to po Bielsku szwędacie
Opublikowano 11 Września 201114 l :hi:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:34_________________________________________________ ja bede, ale nie wiem czy sam czy z polowica Gdzie się to po Bielsku szwędacie Tomek...zmien dealera , albo podej ta nazwa tych ziolek co zarzywasz My nigdzie nie byli i skad ta mysl
Opublikowano 11 Września 201114 l dobry :hi: kto dziś będzie ? Ja powinienem być ale ... na 100% nie wiem , po obiedzie jadę do rodziców , później są dożyłki w Jejkowicach ... postaram się być
Opublikowano 11 Września 201114 l :hi:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:34_________________________________________________ ja bede, ale nie wiem czy sam czy z polowica Gdzie się to po Bielsku szwędacie Tomek...zmien dealera , albo podej ta nazwa tych ziolek co zarzywasz My nigdzie nie byli i skad ta mysl Sory pomyliło mi się z Danielem :gwizdanie: to on ma srebrną klapę :gwizdanie:
Opublikowano 11 Września 201114 l a moim skromnym zdaniem, Sosnowski więcej pokazał od Adamka w walce z Kliczkami, Adamek po prostu nie nadaje się na wagę ciężką i tyle.[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 13:07_________________________________________________może to nie jest zły boxer, ale nie na wagę ciężką, tu nie ma co szukać.
Opublikowano 11 Września 201114 l :hi:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:34_________________________________________________ ja bede, ale nie wiem czy sam czy z polowica Gdzie się to po Bielsku szwędacie Tomek...zmien dealera , albo podej ta nazwa tych ziolek co zarzywasz My nigdzie nie byli i skad ta mysl Sory pomyliło mi się z Danielem :gwizdanie: to on ma srebrną klapę :gwizdanie: aaa...sie rozumie a juz myslalem, ze masz jakies fajne "ziolka"
Opublikowano 11 Września 201114 l :hi:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:34_________________________________________________ ja bede, ale nie wiem czy sam czy z polowica Gdzie się to po Bielsku szwędacie Tomek...zmien dealera , albo podej ta nazwa tych ziolek co zarzywasz My nigdzie nie byli i skad ta mysl Sory pomyliło mi się z Danielem :gwizdanie: to on ma srebrną klapę :gwizdanie: To my byli Na wesele my jechali.. jednak nas dzis nie bedzie, mam dosc ide odsypiać ;P