Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobry :hi:

Badboy bo jak yno obudowy to bys jakies tanie uzywane dorwał a kompletne to zalezy jak trafisz- z anglika nie bedzie pasowała regulacja więc dobrze sprawdź

wszystko już zamówione :wink: nawet w kolorze :decayed:

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

Badboy mnie tak ostatnio nie wk***iają "niedzielni" kierowcy jak motocykliści, sku*wiele mają się za panów na drodze. w piątek jednego bym nie potrącił bo zachciało mu się wyprzedzać mnie na rondzie z prawej strony:facepalm:

aha, szajka która ostatnio kradła samochody jest już złapana to możecie znów do Careffour'a na zakupy jeździć:whistling:

:hi:

Tylko idiota wyprzedza z prawej strony na rondzie i w korku, to nie motocyklista tylko palant jak ten co w Wilczej na kole jeździł i tak pojeździł że se nogę urwał.

A szajka skąd była ?

Arek a ty w domu jesteś ?

coś była gadka że z Gliwic

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

Badboy mnie tak ostatnio nie wk***iają "niedzielni" kierowcy jak motocykliści, sku*wiele mają się za panów na drodze. w piątek jednego bym nie potrącił bo zachciało mu się wyprzedzać mnie na rondzie z prawej strony:facepalm:

aha, szajka która ostatnio kradła samochody jest już złapana to możecie znów do Careffour'a na zakupy jeździć:whistling:

Tylko idiota wyprzedza z prawej strony na rondzie i w korku, to nie motocyklista tylko palant jak ten co w Wilczej na kole jeździł i tak pojeździł że se nogę urwał.

A szajka skąd była ?

Arek a ty w domu jesteś ?

coś była gadka że z Gliwic

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
co do wyprzedzania/omijania zależy od warunków :wink: czasem łatwiej bezpieczniej i szybciej jest objechać auta z prawej ale wiadomo trzeba to zrobić uważnie i z głową - myślę tu oczywiście o korku kiedy auta stoją :wink: no i bezwzględnie ostrożnie i trzeba użyć w tym celu wydechu żeby nie zrobić tego niepozornie bo wtedy jest bardzo niebezpiecznie :thumbdown:

wiadomo różni są ludzie różni kierowcy więc Arku lepiej nie uogólniać że motocykliści to skur*** :wink:

a co do praw to jest serio chore i nie myślę o rowerzyście ale i o przechodniach :facepalm: bo jeśli stoi przy pasach to ma pierwszeństwo no ja to rozumiem ale nie raz stoją żeby stać i nie chcą przechodzić i to jest serio kretynizm bo z kolei inni walą przed siebie w ogóle nie patrzą czy i jak się samochód zbliża :facepalm:

I bardzo dobrze że piesi mają takie prawo, przynajmniej jest porządek, takie przepisy w DE są od dawien dawna.:decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ----------

tańczący bokser śmiesznie to wygląda ale nawala kolesi ostro :D

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:13 ----------

tańczący bokser śmiesznie to wygląda ale nawala kolesi ostro :D

Opublikowano
Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Ale tu cisza

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

Sprawdzam czy nie dubluje :decayed:

Opublikowano

ale i tak te forum to porażka :)

Opublikowano
Wiesku już nie dubluje postów :whistling:

No to kontrola i zgadzam się z Blantem:wink:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Udało się po tylu latach niepowodzeń zrobić dublowanie, ale co z resztą:facepalm:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano