Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po za tym nie bądź taki naiwny, że miśki zawsze załatwiają wszystko tylko i wyłącznie między sobą, a dla ludzi przypadkowych na ulicy są osnową sympatyczności.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Badboy w 100% się z Tobą zgadzam, Ciebie zaś Gonzus zupełnie nie rozumiem..

jeśli nie chcesz byc ślepy zacytuję Ci z artykułu do którego linka podałeś

"Po pierwsze – za skandaliczne należy uznać, że nie podnosi się sprawy rosyjskich prowokacji. Na marszu „gości ze Wschodu” były obecne komunistyczne symbole – symbole najbardziej zbrodniczego totalitaryzmu w dziejach świata, symbole, które dla dziesiątków milionów Polaków związane są ze śmiercią, prześladowaniem, wywózkami i nędzą. Sierp i młot to symbole zbrodni co najmniej równoznaczne ze swastyką – dlaczego wszyscy nagle udają, że pada deszcz, kiedy pluje się nam w twarz w środku stolicy naszego niby-niepodległego państwa?"

Zgodnie z tym stwierdzeniem jeśli ktoś niesie symbol który Ci się nie podoba masz prawo go zaatakować i użyć siły? Tak zachowuje się patriota wg autora tego artykułu.. Poza tym flagi z sierpem i młotem jednak do sfastyki bym nie porównywał. Ale każdy szalę przechyla w swoją stronę i szuka usprawiedliwień.. tragedia...

Jesteś młodym człowiekiem... Masz prawdopodobnie 20lat więc pewnie jesteś podatny na tego typu tekstu.. Smutne to bo jeśli więcej Twoich rówieśników czyta takie brednie to za kilka/kilkanaście lat czeka nas wojna :facepalm: idiotyzm kompletny

przemoc nigdy niczego nie rozwiązała, przeciwnie przemoc rodzi przemoc więc powinniśmy być mądrzejsi

na koniec - zerknij w linka którego podał Hammer POLSKA-Rosja - Sadistic.pl

szczególnie 42sekunda.. Widać jak "ktoś" atakuje spokojnie idącego Rosjanina jak dla mnie co najmniej kilka lat za takie zachowanie:facepalm:

Opublikowano
po za tym nie bądź taki naiwny, że miśki zawsze załatwiają wszystko tylko i wyłącznie między sobą, a dla ludzi przypadkowych na ulicy są osnową sympatyczności.

masz racje, niestety się o tym musiałem na pewnej dyskotece przekonać ;)

czyli jak według was to powinno wyglądać..? Marsz ze swastykami Niemców przez Wawke też mógłby się odbyć a Polacy mieliby stać z boku i bić im brawo..? Bo Policja napewno zrobi z nimi porządek?

a i tak ogólnie to szacun, że jesteście tak tolerancyjni.. ja tam jestem w gorącej wodzie kąpany niestety.

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ----------

btw, seves albo badboy któryś z was chodzi na wieczorówke do tygla?

Opublikowano
Badboy w 100% się z Tobą zgadzam, Ciebie zaś Gonzus zupełnie nie rozumiem..

jeśli nie chcesz byc ślepy zacytuję Ci z artykułu do którego linka podałeś

"Po pierwsze – za skandaliczne należy uznać, że nie podnosi się sprawy rosyjskich prowokacji. Na marszu „gości ze Wschodu” były obecne komunistyczne symbole – symbole najbardziej zbrodniczego totalitaryzmu w dziejach świata, symbole, które dla dziesiątków milionów Polaków związane są ze śmiercią, prześladowaniem, wywózkami i nędzą. Sierp i młot to symbole zbrodni co najmniej równoznaczne ze swastyką – dlaczego wszyscy nagle udają, że pada deszcz, kiedy pluje się nam w twarz w środku stolicy naszego niby-niepodległego państwa?"

Zgodnie z tym stwierdzeniem jeśli ktoś niesie symbol który Ci się nie podoba masz prawo go zaatakować i użyć siły? Tak zachowuje się patriota wg autora tego artykułu.. Poza tym flagi z sierpem i młotem jednak do sfastyki bym nie porównywał. Ale każdy szalę przechyla w swoją stronę i szuka usprawiedliwień.. tragedia...

Jesteś młodym człowiekiem... Masz prawdopodobnie 20lat więc pewnie jesteś podatny na tego typu tekstu.. Smutne to bo jeśli więcej Twoich rówieśników czyta takie brednie to za kilka/kilkanaście lat czeka nas wojna :facepalm: idiotyzm kompletny

przemoc nigdy niczego nie rozwiązała, przeciwnie przemoc rodzi przemoc więc powinniśmy być mądrzejsi

na koniec - zerknij w linka którego podał Hammer POLSKA-Rosja - Sadistic.pl

szczególnie 42sekunda.. Widać jak "ktoś" atakuje spokojnie idącego Rosjanina jak dla mnie co najmniej kilka lat za takie zachowanie:facepalm:

kamieniołom-ku chwale ojczyzny i wp***dol codzienny ,a nie będziemy na sk.....ów robić do 67 roku życia ...

Opublikowano

Urzekła mnie wasza historia :decayed::grin:

Opublikowano

idź wyczyść w środku padlinę by na jutro wyglądała jak przystało na Audi ,a nie jak duży hasiok:decayed:

Opublikowano

już mnie nie denerwujta, bo za fajne mecze dziś :wink:

Opublikowano

czyli jak według was to powinno wyglądać..? Marsz ze swastykami Niemców przez Wawke też mógłby się odbyć a Polacy mieliby stać z boku i bić im brawo..? Bo Policja napewno zrobi z nimi porządek?

po pierwsze, nie porównuj rosji do niemiec, to zupełnie dwie różne skrajności, w niemczech jest nie do pomyślenia by ktoś oficjalnie i publicznie okazywał sympatię Hitlerowi, był wdzięczny za to co zrobił, rosja to kraj w którym ludzie do dzisiaj czczą lenina, tlumaczac że byłto czas świetności ich narodu, nie mając na uwadze ile pomordował ludzi i to w tym swoich i wszystkich tych którzy się sprzeciwiali. Po za tym mówisz tak jakby każdy z rosjan chodził z flaga z sierpem i młotem, jak to były tylko jednostki, a te jak wiadomo zawsze się znajdą. Jak wiesz rozmowa na temat prawa była wcześniej, odnośnie czy można stosować tą symbolikę sierpa i młota czy też nie.

Dla Ciebie najważniejsze, abyś nie dawał się zaślepić tym nacjonalistycznym gównem, które propaguje wiadoma partia polityczna, szerząc agresją wewnątrz państwa jak i na każdych, w około, tłumacząc to patriotyzmem, rozpamiętując tylk to co miało miejsce w przeszłosci. Tak jak wspomniał Szymek jesteś młody jeszcze tak samo jak i ja zresztą, stwórzmy nową historię nie skażoną tym co wydarzyło się w ubiegłym wieku. Sztuką jest się dogadać niezależnie od wszelkich różnic, a nie od razu prowokować przemoc w stronę która posiada odmienne zdanie niż nasze...

Opublikowano

3 posty :kox:

---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

po pierwsze, nie porównuj rosji do niemiec, to zupełnie dwie różne skrajności, w niemczech jest nie do pomyślenia by ktoś oficjalnie i publicznie okazywał sympatię Hitlerowi, był wdzięczny za to co zrobił, rosja to kraj w którym ludzie do dzisiaj czczą lenina, tlumaczac że byłto czas świetności ich narodu, nie mając na uwadze ile pomordował ludzi i to w tym swoich i wszystkich tych którzy się sprzeciwiali. Po za tym mówisz tak jakby każdy z rosjan chodził z flaga z sierpem i młotem, jak to były tylko jednostki, a te jak wiadomo zawsze się znajdą. Jak wiesz rozmowa na temat prawa była wcześniej, odnośnie czy można stosować tą symbolikę sierpa i młota czy też nie.

Dla Ciebie najważniejsze, abyś nie dawał się zaślepić tym nacjonalistycznym gównem, które propaguje wiadoma partia polityczna, szerząc agresją wewnątrz państwa jak i na każdych, w około, tłumacząc to patriotyzmem, rozpamiętując tylk to co miało miejsce w przeszłosci. Tak jak wspomniał Szymek jesteś młody jeszcze tak samo jak i ja zresztą, stwórzmy nową historię nie skażoną tym co wydarzyło się w ubiegłym wieku. Sztuką jest się dogadać niezależnie od wszelkich różnic, a nie od razu prowokować przemoc w stronę która posiada odmienne zdanie niż nasze...

te zły chłopaku ........ bo mi ciary po plecach poszły jak to czytałem:yeah::brawo::punk:

Opublikowano

co co co, nawet dobrze prawi polać mu :naughty:

tylko, że w tym kraju będzie co raz to gorzej więc taki ja i Ty nowej historii nie napiszemy

Opublikowano

spadam do dom ...wpadnę zaś :hi:

Opublikowano

zbijam sie uczyć na górnika bo od pon egzaminy :/ Nareczka :hi:

Opublikowano

idź wyczyść w środku padlinę by na jutro wyglądała jak przystało na Audi ,a nie jak duży hasiok:decayed:

Oj to wiem, że jest syf ale w przyszłym tygodniu. Teraz nie mam czasu, ważne że z zewnątrz prezentuje się lepiej niż Twoja :naughty::decayed:

Opublikowano

Badboy skończ pier**lić, podstawa to najebać ruskim i koniec, jak nie na boisku to po zanim, i tak mieli szczęście ze był remis bo jak by nasi przegrali to by się działo ,przecież równowaga musi być.:whistling:

Czechom też trza wp***dol spuścić :whistling:

a miśkom daj spokój chyba że masz jakiś uraz :polew:, ty czasem jakieś socjologii nie studiujesz :grin:

Opublikowano
Badboy skończ pier**lić, podstawa to najebać ruskim i koniec, jak nie na boisku to po zanim, i tak mieli szczęście ze był remis bo jak by nasi przegrali to by się działo ,przecież równowaga musi być.:whistling:

a miśkom daj spokój chyba że masz jakiś uraz :polew:, ty czasem jakieś socjologii nie studiujesz :grin:

strach se bać tych potomków od Wieśka jak im takie teorie od małego wpajoł hehe z miśkami nie mam problemów, ale idiotyzmu i prymitywów nie toleruję :wink:

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

wielki kibic się teraz odezwoł, już żeś zapomnioł coś przed euro godoł :whistling:

Opublikowano

To ni mo nic z kibicowanio, tegoś nie zauważył :grin:

Tak po prostu żeby rozpalić towarzycho. :decayed:

Coś mi się zdaje ze Marzena Robertowi ręce połamała.:facepalm:

Opublikowano

no wiesz co, Ciebie starszego Pana nie byda bić:decayed:

albo robert wczoraj w wawie urzędowoł i teraz na dechach 24h leży :decayed:

---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

ale jak si im udo wylyś z grupy to CI bydzie łyso :naughty:

Opublikowano

Patrzyłem wczoraj na mecz i mam nadzieje że wleją pepolom :whistling:

Opublikowano
Patrzyłem wczoraj na mecz i mam nadzieje że wleją pepolom :whistling:

dlatego mówię wielki kibic się znalazł teraz :naughty:

Opublikowano
:hi: