Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

panowie pilna sprawa, pomóżcie!

do jakich dokładnie silników pasuje ta pompa 8D0 145 156 F ?

Arek pompa wspomagania do 2.4 i 2.8 benzyna ... A4 , Pasek i Superb :wink:

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

ROberto Ty żyjesz :decayed:

Noo... ale co to za żicie :kwasny::grin::grin::grin:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też życzę zdrówka :wink:

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

Kevin Krug's Audi A4 on Vimeo

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

i jak wasze samopoczucie przed weekendem?

Wiesiek jak tam Oli?

Opublikowano

Oli ma być w poniedziałek na chacie:whistling:

Opublikowano
  • Autor

no to obstawiam że zięć dzisiaj nieźle się obstawi na pępkowym:wink:

Opublikowano

Mam panowie taka prośbę czy ma ktoś pożyczyć kabel żebym mógł podłączyć sie do Golfa V Plus z 2006r bo tam raczej jest już wersja CAN jeżeli dobrze pamietam oraz czy ma tez pożyczyć miernik lakieru bo chodzi o to że ojciec jest napalony na te auto i zaliczkował go ale mowie mu zeby go dokladnie obczaić itp. poprostu jest kompany w ciepłej wodzie :) i byłbym wdzięczny jakby ktoś miał pożyczyć :)

pozdro

Opublikowano

Mam panowie taka prośbę czy ma ktoś pożyczyć kabel żebym mógł podłączyć sie do Golfa V Plus z 2006r bo tam raczej jest już wersja CAN jeżeli dobrze pamietam oraz czy ma tez pożyczyć miernik lakieru bo chodzi o to że ojciec jest napalony na te auto i zaliczkował go ale mowie mu zeby go dokladnie obczaić itp. poprostu jest kompany w ciepłej wodzie :) i byłbym wdzięczny jakby ktoś miał pożyczyć :)

pozdro

gdzie jest to autko? kabel mam ale nie mam płytki bo gdzieś podziałem więc jeśli umiesz sobie ściągnąć to możesz brać kabel :wink:

sprawdziliscie juz vin? sprowadzone czy krajowe?

Opublikowano

pozdro

mogę Ci lapa z kablem użyczyć
Opublikowano

pozdro

Kabel z nowym VCDS i miernik lakieru u mnie leży, problemem jest to że już o 10,30 idę do roboty jak coś to dzwoń.

Opublikowano

panowie to jest to autko !!!!!!!!!!!!!!!!!! REZERWACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2799004697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a co do VIN to już sie ugadałem z Arturem ,a co do kabelka i miernika to Wiesiu jutro można podskoczyć ?

Opublikowano

Tego złodzieja znam. Daruj sobie 3 audi u niego oglądałem. CO jedna to lepiej cofana, książki podbijane ziemniakami :grin:

Opublikowano
Tego złodzieja znam. Daruj sobie 3 audi u niego oglądałem. CO jedna to lepiej cofana, książki podbijane ziemniakami :grin:

poważnie ? no to ładnie :/

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

a mój ojciec już dał zaliczke 500zł i jak sie dowie to przepadnie :/

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ----------

kto ma nr do Wieśka to niech poda mi na PW

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

kto ma nr do Wieśka to niech poda mi na PW

Opublikowano

600412285

Opublikowano

Blant to powodzenia tam!

Opublikowano
  • Autor
panowie to jest to autko !!!!!!!!!!!!!!!!!! REZERWACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2799004697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a co do VIN to już sie ugadałem z Arturem ,a co do kabelka i miernika to Wiesiu jutro można podskoczyć ?

Blant 70 km ode mnie jest do sprzedania:

VW Golf V Plus 1.9 TDI Comfortline, rok prod 2006, przebieg 90 tyś km, kolor Grau metalic, cena 8450 € !!!

Opublikowano

VW Golf V Plus 1.9 TDI Comfortline, rok prod 2006, przebieg 90 tyś km, kolor Grau metalic, cena 8450 € !!!

Arek ale to daje 36000 PLN + 2000 opłat = 38000 plus paliwo i takie tam:wink:

Opublikowano
  • Autor

Arek ale to daje 36000 PLN + 2000 opłat = 38000 plus paliwo i takie tam:wink:

po moich wyliczeniach daje 33800 PLN, a napewno jeszcze coś by się dało utargować więc..... , opłat nie liczę bo za ten z Polski też trzeba zrobić opłaty. pozostaje tylko paliwo:wink:

Opublikowano

Arek po ile ty liczysz €, w zakupie 4,30 PLN:facepalm: