Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

no euro średni nbp ok 4,13-4,17 się waha z dnia na dzień a to średni jest :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seves to są notowania czy kurs kupna, bo to poważna różnica.

W banku zakup jest droższy niż w kantorze, nie patrz na notowania bo partia swoje a rynek swoje.

Ja jak liczę to zawsze biorę pod uwagę najgorszą wersję by móc się później cieszyć ile udało mi się zaoszczędzić,, bo w odwrotnym przypadku jest płacz ile się wjebało :facepalm:

Daniel i jak tam złomy z SJZ :decayed:

Opublikowano

Gościu nie jest z jastrzębia tylko z Zebrzydowic/Kończyć jak dobrze pamiętam :wink:

Opublikowano

W banku zakup jest droższy niż w kantorze, nie patrz na notowania bo partia swoje a rynek swoje.

Ja jak liczę to zawsze biorę pod uwagę najgorszą wersję by móc się później cieszyć ile udało mi się zaoszczędzić,, bo w odwrotnym przypadku jest płacz ile się wjebało :facepalm:

Powiem tak autko nie jest w najgorszym stanie sprawdziliśmy go i ma jedynie wymienione tylne drzwi oraz był lakierowany tył ale powiem że jest to profesjonalnie zrobione ,a było to robione w ASO tak przynajmniej Artur powiedział i na mierniku też tak wyszło :) turbinka fajnie się zbiera nie ma żadnych przeładowywań tylko jedynie co mnie zmartwiło to wtryski bo mają odchyły po -30-35 :( no i titek nie działa :D ale powiedzieli że zrobią :] a tak czy inaczej to nie było innych zastrzeżeń tylko co powiecie na temat tych wtrysków będzie szło je jakoś uratować ?! aha no i coś się tam nie zgadza z książką serwisową bo jest napisane że był ostatnio w styczniu 2012r i miał wymieniony olej ,a tutaj sie okazuje że był ostatnio w grudniu 2011r. i przeszedł jedynie zwykły przegląd ale przebieg się będzie zgadzał.

---------- Post dopisany at 06:09 ---------- Poprzedni post napisany at 06:08 ----------

Gościu nie jest z jastrzębia tylko z Zebrzydowic/Kończyć jak dobrze pamiętam :wink:

ale auto stoi w SJZ

Opublikowano
Opublikowano

Wiesiu no co ja Ci powiem... powiem tylko :facepalm:

chodziło mi dokładnie o to samo o co Tobie - 2razy podkreśliłem słowo "średni" a ja się zawsze nim kieruję - doliczam 5gr i to jest wersja pesymistyczna bo z reguły udaje mi się kupić po 3-4gr drożej :wink: czy to funty czy euro

Blant pompowtryski to bardzo droga naprawa :kwasny:

Opublikowano

Wiesiu no co ja Ci powiem... powiem tylko :facepalm:

czytaj ze zrozumieniem bo chodziło mi dokładnie o to samo o co Tobie - 2razy podkreśliłem słowo "średni" a ja się zawsze nim kieruję - doliczam 5gr i to jest wersja pesymistyczna bo z reguły udaje mi się kupić po 3-4gr drożej :wink: czy to funty czy euro

Blant pompowtryski to bardzo droga naprawa :kwasny:

to właśnie wiem ale idzie je jakos jeszcze uratować tzn. wyczyścić ?

Opublikowano

nie wiem, pewnie jeśli tylko zabrudzone to są jakieś dodatki do paliwa (przynajmniej do benzyny są :P )

na pewno specjalistyczne zakłady "regenerują" ale to wydatek kilkaset pln od sztuki.. coś mi się obiło że 700 ale mogę się mylić

Opublikowano

witam kolegow po dlugiej nieobecnosci a tak czytam sobie to forum i jakos juz roberta malo widac A zastanawiam sie kiedy bedzie jakis spocik ?? aczkolwiek na ostatnim mnie nie bylo. Ale z checia sie wybiore jak jakis bedzie

Opublikowano

nie wiem, pewnie jeśli tylko zabrudzone to są jakieś dodatki do paliwa (przynajmniej do benzyny są normy bo nie e:P )

na pewno specjalistyczne zakłady "regenerują" ale to wydatek kilkaset pln od sztuki.. coś mi się obiło że 700 ale mogę się mylić

Dokładnie nie wiem ale ceny spadły, Daniel a ile jest normy bo nie pamiętam, środek czyszczący pomaga ale firmowy.

witam kolegow po dlugiej nieobecnosci a tak czytam sobie to forum i jakos juz roberta malo widac A zastanawiam sie kiedy bedzie jakis spocik ?? aczkolwiek na ostatnim mnie nie bylo. Ale z checia sie wybiore jak jakis bedzie

Długo Cie nie było no i Rybol padł:facepalm:

Opublikowano
nie wiem, pewnie jeśli tylko zabrudzone to są jakieś dodatki do paliwa (przynajmniej do benzyny są normy bo nie e:P )

Dokładnie nie wiem ale ceny spadły, Daniel a ile jest normy bo nie pamiętam, środek czyszczący pomaga ale firmowy.

Długo Cie nie było no i Rybol padł:facepalm:

ehh przepraszam ja wam podałem grupe 023 a tam powinnien być przedział -30.+30 wiec on był w miare, a w grupie 013 powinnien być zakres -2.8...+2.8 a czym bliżej zera tym lepiej ,a miał zakres -3.5-4

Opublikowano
Opublikowano

:hi: Akjam

nabijamy postów :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Arek po ile ty liczysz €, w zakupie 4,30 PLN:facepalm:

ano tak:facepalm: od 2 lat tylko sprzedaje i mnie się pomyliło:decayed:

czyli wychodzi na to, że w Niemczech auta są droższe niż w Polsce (te sprowadzone) więc jestem ciekaw na czym zarabiają ci handlarze którzy te auta sprowadzają:whistling:

Opublikowano

czyli wychodzi na to, że w Niemczech auta są droższe niż w Polsce (te sprowadzone) więc jestem ciekaw na czym zarabiają ci handlarze którzy te auta sprowadzają:whistling:

jak to na czym, kupują te z astronomicznym przebiegiem - które tracą na zachodzie niezwykle na wartości, bo tam przebieg bardziej ceniony nawet od wyposażenia, i cudownym zabiegiem robią z tego auto które ma przejechane 150-170 tysi :wink:

Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

to Ty Arek o tym nie widziałeś :decayed:

ciągle się pisze o tym że na mobile de wszystko jest tak drogie że szok :grin: a na allegro same okazje z przebiegami 160-180tys z Niemiec :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

no i właśnie o to chodzi, więc chyba lepiej dać trochę więcej za auto i jechać samemu po nie do DE niż kupić "niespodzianke" w Polsce

Opublikowano
no i właśnie o to chodzi, więc chyba lepiej dać trochę więcej za auto i jechać samemu po nie do DE niż kupić "niespodzianke" w Polsce

dokładnie :wink:

ew. czasem się jakaś okazja trafi ale zawsze lepiej bardzo dokładnie ją przejrzeć a zacząć od sprawdzenia ostatniego przeglądu w ASO - ale jeśli był pół roku wcześniej to i 50tys km czasem można doliczyć :grin: