A-rek Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Arek tylko nie mów żeś coś takiego kupił jo ni, fater:whistling: ja kupiłem kolejny gwint, felgi i opony na ten sezon, a miałem sprzedawać auto:decayed:
wiesiek3d Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 jo ni, fater:whistling: Wiedziałeś że miałem takie auto, trza było zapytać to bym Ci poopowiadał co i jak.
siemasz007 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie przesadzajcie koledzy z tymi olejami.....mój AWX i bratowe 3.0 Tdi jeździ na Mobilowym ESP i jest dobrze, a za miesiąc bedzie trzecia wymiana na tych olejach
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 jo ni, fater:whistling: Wiedziałeś że miałem takie auto, trza było zapytać to bym Ci poopowiadał co i jak. fater mi dzień przed odbiorem powiedział że jedzie po Mazde:decayed: Nie przesadzajcie koledzy z tymi olejami.....mój AWX i bratowe 3.0 Tdi jeździ na Mobilowym ESP i jest dobrze, a za miesiąc bedzie trzecia wymiana na tych olejach mam to samo zdanie ale lepiej na głos o tym nie mówić
wiesiek3d Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 fater mi dzień przed odbiorem powiedział że jedzie po Mazde:decayed: No to mogę powiedzieć gdzie trza zajrzeć do tego traktora. Z Audi na Mazdę to desperacka decyzja, ja na VW a już mnie serce boli.
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 No to mogę powiedzieć gdzie trza zajrzeć do tego traktora. Z Audi na Mazdę to desperacka decyzja, ja na VW a już mnie serce boli. motoryzacja nie kręci się tylko wokół Audi:wink: co do Mazdy będziemy w kontakcie:thumbup1:
wiesiek3d Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 motoryzacja nie kręci się tylko wokół Audi:wink: co do Mazdy będziemy w kontakcie:thumbup1: A wydawało mi się że się kręci i chyba tak jest bo to jedne z najlepszych samochodów, co do Maździochy no problem.
ROBERT Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Wiesiek moje i bez MOTULa sobie radzi Coś mu teraz zapodoł ? LQMO Nie z molibdenem jakoś mam stracha ( jakby nie było nie posiada aprobat od żadnego producenta , jakbym potrzebował aprobaty 505.00 albo 502.00 to może i bym zaryzykował ale z 505.01 i PD w moim traktorze troszkę mam stracha ) , chociaż wg. mnie to b.dobry olej ale do trochę zajechanych już parchów ... wg. mnie jak najbardziej nada się do starszych traktorów które bez problemu dają rady nawet na oleju z nadmorskich smażalni Drugi raz TOP TEC'a ... i wg. mnie jest lepiej niż na "wspaniałym" MOTUL'u ( który jest jak najbardziej dobrym olejem ale jednak troszkę przereklamowanym )
ROBERT Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 A jedna LiquiMoly A jak B.dobry olej Jak co to Tom ma nawet w dobrych cenach
wiesiek3d Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 No, do nowego pójdzie coś konkretnego, myślałem nad Millersem. Olej chyba dam se przywieźć z DE:wink: Millers Oils XFS 5W-40 5L sklep-oleje.pl
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 No, do nowego pójdzie coś konkretnego, myślałem nad Millersem.Olej chyba dam se przywieźć z DE:wink: Millers Oils XFS 5W-40 5L sklep-oleje.pl jo jeżdża na miillersie polecam
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 u dzika tylko , bdb ceny i sprawdzony koleś
Rekomendowane odpowiedzi