miron78 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 http://a4-klub.pl/slaskie-91/wspolny-wyjazd-bukowina-264453/#post3383029
seves Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- Wiesiek jak robisz w tym tyg.? Wolne mam mom to na wierzchu, patrzyłeś a copart? kurde kliknalem na predko i zapomnialem o tym zadzwonia po poledniu to podjada dzieki W ogóle jeśli ktoś jest zainteresowany to moja furka do oddania już od 25000* miałem kilka zapytań więc na szybko przeliczyłem że wyjmując kilka gratów typu rns'e, bluetooth, kierownica, dekory i z jednym kompletem kół można zejść do ok. 25000 Nie wkurwiaj mnie dalej, teraz sie za sprzedaż zabrał jak se pomyślę ile kasy by mi zostało ale byś miał starą furę a nie nówkę 2011
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 ale byś miał starą furę a nie nówkę 2011 Co prawda to mi do twojej tylko nazwy brakuje ,zamiast VW powinno być OOOO:whistling: a tak to wszechno tam mam. a i silniczek słabszy:naughty:
wiesiek3d Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No i OOOO pojechało wczoraj w siną dal:facepalm:, mam nadzieję że będzie służyć tak jak mnie
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Nawet wujek Adaś do Play'a przechodzi a ja zerwałem z nimi umowę
blant88 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 no i do BT bede sam jechał hyhy z kim można sie przybrać
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Nawet wujek Adaś do Play'a przechodzi a ja zerwałem z nimi umowę No to masz problem:whistling:
klepab4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 No i OOOO pojechało wczoraj w siną dal:facepalm:, mam nadzieję że będzie służyć tak jak mnie Nie martw się u mnie audi będzie miała dobrze powiem ze tylko moja wcześniejsza b4 dorównywała stanem dla tej audi blacha w oryginale przebieg tez niunia dostała nowe filtry cala sobotę siedziałem przy niej rozrząd wymieniłem pompa wody była jeszcze z 99r nie ciekła ale już było słychać łożysko jeszcze zrobić wyciek pod miska olejowa bo delikatnie się poci i będzie super a i dodam jeszcze ze jak zdjąłem pokrywę zaworów bo chciałem uszczelkę wymienić bo się pociło to chyba jeszcze nigdy nie widziałem tak czystego silnika tak jak by z fabryki wyjechała Sory za OT ale musiałem Dzięki Wiesiek uczciwy facet z Ciebie 630km jechałem po te auto i nie żałuje 5.2l/100km spaliła Ps. Jak tankowałem na stacji w Rybniku to dla Twego kolegi aż łezka w oku się zakręciła jak zobaczył że Audi odjeżdża
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 ... a i dodam jeszcze ze jak zdjąłem pokrywę zaworów bo chciałem uszczelkę wymienić bo się pociło to chyba jeszcze nigdy nie widziałem tak czystego silnika tak jak by z fabryki wyjechała ... I tu właśnie widać różnice między "dobrymi" olejami a tymi np. z Biedronki czy Lidl'a ( ktoś niedawno się tu "sprzeczał" właśnie w sprawach wyższości oleju powiedzmy z górnej półki a tego z w.w sklepów ) Druga sprawa to regularna jego wymiana , a Wiesiek tak czynił ( Motul zrobił resztę ) ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- no i do BT bede sam jechał hyhy z kim można sie przybrać Możesz z nami ale jak wiesz jedziemy wcześniej
A-rek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 ... a i dodam jeszcze ze jak zdjąłem pokrywę zaworów bo chciałem uszczelkę wymienić bo się pociło to chyba jeszcze nigdy nie widziałem tak czystego silnika tak jak by z fabryki wyjechała ... I tu właśnie widać różnice między "dobrymi" olejami a tymi np. z Biedronki czy Lidl'a teraz tylko poczekać co Wiesiek napisze, czyli jakie oleje były lane i ile km nią zrobił i czy używał jakiś MotoDoktorów:wink:
Rekomendowane odpowiedzi