Matek Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 ojj a ja pany wlasnie wrocilem z dwudniowego weselicha, masakra ile czlowiek umie wypic blant wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!!!!
blant88 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 ojj a ja pany wlasnie wrocilem z dwudniowego weselicha, masakra ile czlowiek umie wypic blant wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!!!! a ja dopiero teraz sie ogarniam ale było dobrze dzięki Mati PS. a autko od S1RRED'a polecam na weselicho
Matek Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Siema po 3 dniu wesela kaj koniec.. Blant toi jak tak szybko po zareczynach poszlo to pora na mlodego blancika Sent from my LG-P700 using Tapatalk
blant88 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Siema po 3 dniu wesela kaj koniec.. Blant toi jak tak szybko po zareczynach poszlo to pora na mlodego blancika Sent from my LG-P700 using Tapatalk Kto wie narazie mamy jeszcze czas, trzeba jeszcze
wiesiek3d Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Najlepszego na nowej drodze dla Ciebie i Aurelii
A-rek Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 ano właśnie, najlepszego dla was na nowej drodze życia!!! pochwal się jakimś foto
Matek Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 pozdro z Zakopca Sent from my LG-P700 using Tapatalk
blant88 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 po ślubie i po wakacjach PS. Arek i Wiesiek wraz z małżonką dziękujemy
A-rek Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 koledzy szukam w okolicach Rybnika jakiegoś miejsca gdzie rozbierają auta na części, znacie może takie "dziuple" ?
A-rek Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 kompletne zawieszenie (sprężyny i amortyzatory) do Passata B5 FL, ew. mogą być jakieś sportowe sprężyny ale żeby amorki były jeszcze w dobrym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi