A-rek Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 jak tam panowie, setup zimowy już na autku? ja w tym roku zaszalałem i podniosłem tylko gwinta o 1-2 cm
Matek Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 a ja od dziś już na zimowym setupie Wiesiek ja o tobie pamiętam jakby co Karolina wszystko wie ale szefa jeszcze tydzień nie będzie
rejmen Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 16 może jakiś spocik pod tesco? Ktoś by wpadł?
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Wiesiek ja o tobie pamiętam jakby co Karolina wszystko wie ale szefa jeszcze tydzień nie będzie Spoko na razie mam płatne zajęcie
Matek Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) ja chetny na spocik ale po dzisiejszej przygodzie chyba na kole podjade..... Edytowane 12 Listopada 2014 przez Matek
Matek Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Jak ktos cokolwiek wie, to dajcie namiary kto skupuje u nas w regionie auta powypadkowe bo chyba nie uda mi sie odratować Arku, ciesze sie że żyjemy z moją bo pierwszy raz coś takiego przeżyłem..Gdyby cos za nami lecialo to nas nie ma
blant88 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Mati współczuje i dobrze że wyszliście cało z tego ! PS. ogólnie jak do tego doszlo ?
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Dobrze że jesteście cali. Matek daj tylko ogłoszenie że sprzedasz to zobaczysz jak się zlecą.
Matek Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Nic nie sprzedaje, olalem temat bo za duzo bym stracil, podloznice lekko pogiete ale mam kogos kto sie nimi zajmie, caly ryj kupuje i skladam fure silnik pali od strzala, rozrzad tez ok licze ze auto na swieta juz bedzie u mnie.. szukam zderzak s4 lub rs4 +blotniki. Jakby ktos mial info gdzie tego szukac to pisac bo n allegro zderzak komplet 2 tys. lecialem na A1, wpadl mi lis przy 150 km/h, odbilem, kontra w prawo,lewo prawo, obrot o 360 i skonczylem n barierkach. Na szczescie wytracilem pol predkosci, ale i tak 24 m barierek skoszonych. Chvj z kasa, najwazniejsze ze mojej nic nie ma. Zalamka juz przeszla ale pokory mnie to nauczylo. Sent from my LG-P700 using Tapatalk Edytowane 16 Listopada 2014 przez Matek
badboy Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Matek auto się wyklepie, człowieka już nie więc grunt , że Wam nic się nie stało na A1 ? a znak o możliwych sierściuchach był ? próbowałeś go minąć i Cię poobracało ? masakra,oczy trzeba mieć szeroko otwarte all the time
Matek Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Niestety panowie z Insigni uswiadomili mnie ze takowy znak byl, bo pierwsze co to sie na to powolywalem. Czesci juz do mnie ida, bedzie dobrze. Sent from my LG-P700 using Tapatalk
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Niestety panowie z Insigni uswiadomili mnie ze takowy znak byl no i jak dla mnie to jakaś paranoja aby takie znaki były stawiane na autostradach
Rekomendowane odpowiedzi