A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 w Avancie jest ich do wyboru do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Co to tyle tych kapeluszy..... znowu brak tematów do dyskusji? Komu RS4 B5 Limo? Matek? http://ww3.autoscout24.de/classified/283553240?asrc=st Hmm limo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Robi robote Ale sa inne priorytety na chwile obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Heyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Heyyyy ooo Siema Przemo. Co tam jak tam? Auto sprzedane? Jak ze szwagrem? Co u malzonki i małej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Heyyyy ooo Siema Przemo. Co tam jak tam? Auto sprzedane? Jak ze szwagrem? Co u malzonki i małej? ....Hey, co do eski na razie temat odpuscilem, brak czasu.( mega zmiany w firmie, nowe obowiazki i kupa innych spraw na glowie)/moze za jakis czas ja wystawie. Szwagier dalej w szpitalu od 12listopada ale idzie to ku dobremu...powolutku , wazne ze jest lepiej...jeszcze ok 8tygodni i najprawdopodobniej z Wroclawia na rehabilitacje pojedzie prywatnie do Ustronia-a to juz koszty... Co do Żonki i malej- wszystko w jak najlepszym porzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 HI Dobry Ebaniutki...moneta na kant upadła przy losowaniu i wyszło ,że trza wejść do wątku i się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Test nowego lapka Widzę jakoś nikt do BT w tym roku się nie wybiera ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ja się zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jadymy ? Ale z babami? Albo lepiej bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 ja bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja BT odpuszczam Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja oczywiście też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No, a ja chyba nie muszę się wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi