Matek Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Co jak co... Ale dzisiaj to ja siedziałem przy Coli a Ty przy piwie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Co jak co... Ale dzisiaj to ja siedziałem przy Coli a Ty przy piwie.. Czasem tak bywa[emoji14]Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Wiesiek to kiedy ty odbierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Zrezygnowałem na razie z wymiany. Co bieresz ? Edytowane 7 Marca 2016 przez wiesiek3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 MATEK jeszcze raz gratulacje ps. Wiesiek i Arek cie polubia[emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czyżby następny wieśwagen ? Arek to ma sprzęt , a ja to się muszę kulać jakimś mexykanskim ścierwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czyżby następny wieśwagen ? Arek to ma sprzęt , a ja to się muszę kulać jakimś mexykanskim ścierwem kupione )Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No to graty super sprzeta Wysłane z mojego ALE-L21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Przepaść pomiędzy B5 Mega podziękowania dla Niezawodnego Artura i Stanleya Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ooooo Matek gratulacje !!!! Fajne wozidło ale jeśli widzę nie jest to "trzydziestka"? a szkoda..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No niestety nie jest to 30tka ale ciężko cokolwiek znaleźć w dobrej kasie. Mimo wszystko przyjemnie się tym jeździ Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 dobry Pany jeśli ktoś chętny mam do sprzedania polarek klubowy w rozmiarze XL. oryginalny kupiony na forum u Jarka. Jeśli ktoś chętny pisać na PW dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wysłane z mojego LG-D620 Szykuj szkło, za 3 h zaczynamy a gorzołka juz się chłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No i pięknie https://youtu.be/F1kJ5hNNmOg Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Daniel ,Matek kiedy jakiś spocik ? Edytowane 13 Marca 2016 przez wiesiek3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dopisz, że w knajpie to zaraz się zlecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Hehe W knajpie Mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Siema Wiesiek jak dla mnie możemy zrobić kiedy chcesz ogólnie fajnie byłoby zrobić w Sekatej Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi