miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ps. oczywiście KUZYNKI mile widziane a chcialem o nie zapytac gdy to przeczytalem... i 4 kuzynami to może zabraknąć zawsze byłem przeciwnikiem spotów w Rybniku pamietam ta rozmowe bardzo dobrze :gwizdanie: Niestety Arku, ja tym razem odpadam, dziś o 17:00 jadę jeszcze do pracy także lipa szkoda ale bedzie jeszcze okazja [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 16:10_________________________________________________panowie dzieki za wspolny wypad do Gliwic fotki w najblizszym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_73 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam Wszystkich po ciężkich trudach dotarłem tu : D Arku znalazłem czas i pisze żebyś już nie miał pretensji. No to zapowiada się ciekawie następny spot w Rybniku ;D Poślijcie foty z Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witajcie, Tutaj macie zdjęcia z Gliwic : http://www.speedyshare.com/files/23230410/2010-07-02_gliwice.rar PS. Dzięki panowie za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 dzięki wszystkim za wczorajsze odwiedzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 z rana moje fotki z Gliwic w odpowiednim dziale wielkie podziekowania dla kolegi Blant88 za wyrezanie fotki do pierwszego posta :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 wielkie podziekowania dla kolegi Blant88 za wyrezanie fotki do pierwszego posta[/size] :notworthy: wrzućcie jeszcze rybnickie blachy do tej B8 Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Arek niema sprawy co do tej fotki jakoś ten nasz Rybnik trzeba pokazać wrzućcie jeszcze rybnickie blachy do tej B8 Rybnik słuszna uwaga co do tej tablicy rej. da się zrobić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 słuszna uwaga co do tej tablicy rej. tongue4 da się zrobić no to czekam na duplikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 słuszna uwaga co do tej tablicy rej. tongue4 da się zrobić no to czekam na duplikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wszystkim , ale przybyło postów przez weekend (nie było mnie) Arek pierwsza strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wszystkim , ale przybyło postów przez weekend (nie było mnie) 3 ? 4 ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 3 ? 4 ? :polew: W czwartek były 2 strony a dziś widzę że już 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 3 ? 4 ? :polew: W czwartek były 2 strony a dziś widzę że już 5 za mało na forum zaglądasz jak się Rybnik rozkręci po dwóch dniach nie nadrobisz spamu :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 za mało na forum zaglądasz No raczej tak mało to chyba nie (troszkę więcej niż Ty ) powiedziałem że mnie nie było od czwartku w domu i nie miałem dostępu do netu ... a co do spamu to na razie najwięcej jest go chyba z Twojej strony kolego w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Robert Arek pierwsza strona to zasluga Blanta Wszystkim , ale przybyło postów przez weekend (nie było mnie) 3 ? 4 ? :polew: ha ha ha Robert wybacz Miszce on ma jeszcze 2 promile we krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Robert wybacz Miszce on ma jeszcze 2 promile we krwi Arek Aha - to "wybaczam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 a jak po weekendzie :?: pewnie zmeczony i spalony co :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgagę mam jak ch** od browarów i grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi