Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pije, ale umiarkowanie :wink4: inaczej by nie miał wstępu do łóżka :decayed:

Ja Wilma nie ciulej , łon w rusach to na pewno żere a nie pije ta gorzoła , ni mo wyjścia :naughty:

Pomyśl jak sie nauczy co bydzie w doma wyprawioł :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam seniora rodu :hi:

No mosz szęści, zaliczka wpłacono ani Basia nie wiy.

Kaś był zaś pijesz :?: Przijedź flaszka se weznymy :decayed:

No cóż... widać coś z kobiety też mam... ale brzydzę się faceta który jest wypity... to ja mam mieć noc zwaloną po to, aby takiemu było lepiej, bo się schlał? i jeszcze może przebrać i do łóżeczka położyć kompresiki porobić, tableteczki dać i piciu dać?... a co ja służącą jestem :kwasny:

Ale za to że wytrzymałaś zostanie CI to odwdzieczone z nawiązką :evil:

Opublikowano

Tera jo ida prziłożyć mułu :wink4: i :palacz: :cwaniak1:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:15_________________________________________________

Wieśku widza dzisiej w chumorze są żeście :naughty:

Opublikowano

No cóż... widać coś z kobiety też mam... ale brzydzę się faceta który jest wypity... to ja mam mieć noc zwaloną po to, aby takiemu było lepiej, bo się schlał? i jeszcze może przebrać i do łóżeczka położyć kompresiki porobić, tableteczki dać i piciu dać?... a co ja służącą jestem :kwasny:

Ale za to że wytrzymałaś zostanie CI to odwdzieczone z nawiązką :evil:

Ta... a jaką ja mam pewność? To jest chyba jedyna rzecz w której jestem interesowna... Z jakiej okazji ja mam się tyle namęczyć z takim padalcem i jeszcze nie być pewną, że ja dostanę później coś z zyskiem! I to wyraźnym zyskiem! :confused4:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:17_________________________________________________

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:15_________________________________________________

Wieśku widza dzisiej w chumorze są żeście :naughty:

Robert... co to za błąd ortograficzny... i to AŻ taki... :blink::wallbash:

Opublikowano

A po co się męczyć ,tylko nie drażnić, jak dasz spokój to stwierdzi że lepszej nie znajdzie na świecie :good:

wiem z autopsji bo stary jestem i nie jedno przerobiłem

UWIERZ [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:21_________________________________________________A MÓWIŁEM ŻE WZIĄŁ FLASZKĘ :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________Wilma daj zapalić papierocha

Opublikowano

Kiery , kaj powjydz mi yno dziołcho :mysli:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:24_________________________________________________

.... ja dostanę później coś z zyskiem! I to wyraźnym zyskiem! :confused4:

taaaa... zyski zyski zyski :gwizdanie: widać - księgowa :facepalm:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:26_________________________________________________

A MÓWIŁEM ŻE WZIĄŁ FLASZKĘ :gwizdanie:

Ni yno piwo dzisiej , pjyrwsze :gwizdanie:

Od rana nic .... crazy.gif

Opublikowano

A po co się męczyć ,tylko nie drażnić, jak dasz spokój to stwierdzi że lepszej nie znajdzie na świecie :good:

wiem z autopsji bo stary jestem i nie jedno przerobiłem

UWIERZ

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________Wilma daj zapalić papierocha

O właśnie o paleniu nie wspomnę! bleee :sick3:

Ale ten błąd o którym pisałam, to humor napisał przez "ch"!

I to jest męczarnia... bo ani się do takiego przytulić, ani się nie wyśpię, bo w takim smrodzie spać nie idzie, jak się siedzi przy takim co tyle pije, to nie wiadomo co ze sobą zrobić, a puścić samego na takie picie, to jaka pewność co taki zrobił podpity... :cool1: ja tam się w zaufanie za bardzo nie bawię...

Kiery , kaj powjydz mi yno dziołcho :mysli:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:24_________________________________________________

.... ja dostanę później coś z zyskiem! I to wyraźnym zyskiem! :confused4:

taaaa... zyski zyski zyski :gwizdanie: widać - księgowa :facepalm:

Ta... księgowa... księgowa, to by rachunkowość z palcem w 4 literach umiała a ja tego pieroństwa nie pojmuję...

A ten zysk to akurat w przypadku tej męczarni się liczy... jak nigdy dotąd :confused4:

A błąd ino masz w słowie "humor"

Opublikowano

To dowej do mie weznymy se co :drunk:

Opublikowano

Ta... księgowa... księgowa,

To co żeś je za figura w tyj firmie :?:

:kox:

:embarrassed:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:31_________________________________________________

To dowej do mie wznymy se co :drunk:

nie wywołuj wilka z lasu :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

o kurde ale plama

Opublikowano

o kurde ale plama

kaj :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly:

Opublikowano

Dowej jo już flazka wypiył :naughty:

Opublikowano

wylołeś na dywan :?: Ty jeronie jo Ci dom :bicz2:

Opublikowano

Nie cztosz ze zrozumienim

Opublikowano

Dowej jo już flazka wypiył :naughty:

nie , nie mam jak podjechać :confused4: wypiłem już bronka a moja śpi (może i lepiej bo wreszcie człowiek spokoju może sie napić :kox: )

:kox: :kox:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:35_________________________________________________

Nie cztosz ze zrozumienim

:wstydliwy:

Opublikowano

Ja też powinnam dołączyć, aby potestować moją cierpliwość...

Ta... księgowa... księgowa,

To co żeś je za figura w tyj firmie :?:

:kox:

:embarrassed:

Pracownik administracyjny :tongue4:

Ja się tam wszystkim po trochu zajmuję, bo to, że głównie wystawiam faktury i zajmuję się windykacją, to jeszcze pilnuje wszystkiego tego o czym nikt inny nie raczy pomyśleć zawczasu :disgust: np. teraz tylko ja myślę o tym, że zmieniła się stawka VAT i ktoś powinien zająć się aktualizacją programu w którym wystawiam faktury, bo aktualizację trzeba zamówić zapłacić za nią i inne tego typu. Tylko ja wiem, że na naszej stronie internetowej widnieją kwoty ze starym VATem i na dobrą sprawę klienci będą źle płacić. A chyba prezesura powinna o tym wiedzieć w poprzednim miesiącu i to załatwiać, a nie ja im muszę o tym mówić i jeszcze każdy ma zdziwione miny :wallbash:

Opublikowano

Normalnie Wilma my zagodali , zwątpiła dziołcha :gwizdanie: :kox:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:36_________________________________________________

... na naszej stronie internetowej widnieją kwoty ze starym VATem ...

dawaj linka :naughty:

Opublikowano

Pracownik administracyjny :tongue4:

Ja się tam wszystkim po trochu zajmuję, bo to, że głównie wystawiam faktury i zajmuję się windykacją, to jeszcze pilnuje wszystkiego tego o czym nikt inny nie raczy pomyśleć zawczasu :disgust: np. teraz tylko ja myślę o tym, że zmieniła się stawka VAT i ktoś powinien zająć się aktualizacją programu w którym wystawiam faktury, bo aktualizację trzeba zamówić zapłacić za nią i inne tego typu. Tylko ja wiem, że na naszej stronie internetowej widnieją kwoty ze starym VATem i na dobrą sprawę klienci będą źle płacić. A chyba prezesura powinna o tym wiedzieć w poprzednim miesiącu i to załatwiać, a nie ja im muszę o tym mówić i jeszcze każdy ma zdziwione miny :wallbash:

Robert jo by chcioł robić tam jako konserwator powierzchni płaskich i tak wiecyj jak na grubie ;([br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:39_________________________________________________

... na naszej stronie internetowej widnieją kwoty ze starym VATem ...

dawaj linka :naughty:

Ni chu chu

Opublikowano

Robert jo by chcioł robić tam jako konserwator powierzchni płaskich i tak wiecyj jak na grubie ;(

No :rolleyes: ... a jo jako parzikawa :evil:

Opublikowano

Robert zaliczka na BT przelana

A Ty :?:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:42_________________________________________________Kurna w Wawie sprzataczka zarabia więcej od nas :thumbdown: