Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Aleś Ty nas nie czytał... :gwizdanie:

co nie czytał ?

Skąd wziął się temat medycyny sądowej

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę :decayed:

Opublikowano

:blink: no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu :decayed:

Opublikowano

:blink: no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu :decayed:

na pewno lubi się bawić "skalperem" :naughty:

:kox: :kox: :kox:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym :cool1::decayed:

Opublikowano

na pewno lubi się bawić "skalperem" :naughty:

:kox: :kox: :kox:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

To musi boleć :kox::polew: :polew: :polew:

A tak nieco na marginesie do sekcji zwłok rzadko kiedy używa się typowych narzędzi medycznych... :wink4:

Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym :cool1::decayed:

Ważne, że "niestety" :tongue4: A tak serio, to kim tam jest?

Opublikowano

Przecież żartowałem Ty łosiu :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:23_________________________________________________Zamówiłeś ? Te łone :decayed:

Opublikowano

Obsługuje taki jeden wynalazek "MRI" :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:24_________________________________________________

Przecież żartowałem Ty łosiu :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:23_________________________________________________Zamówiłeś ? Te łone :decayed:

Dziś zamówia :cool1:

Opublikowano

To wjysz że też chca :cool1:

Opublikowano

Obsługuje taki jeden wynalazek "MRI" :wink4:

No to fajną robotę ma :wink4:

Opublikowano

A ja kiedyś musiałem pół roku czekać na rezonans :wallbash: gdybym wiedział :gwizdanie:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:27_________________________________________________Dobra idę do roboty :kwasny:

:hi:

Opublikowano

A ja kiedyś musiałem pół roku czekać na rezonans :wallbash: gdybym wiedział :gwizdanie:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:27_________________________________________________Dobra idę do roboty :kwasny:

Opublikowano

To wjysz że też chca :cool1:

Ty sie możesz chcieć :tongue4:

Opublikowano

Obsługuje taki jeden wynalazek "MRI" :wink4:

:good:

:wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:43_________________________________________________

Nuda :wink4: ,sekcje :kox: . Bylem kilka razy :shocked: ,widok ok ale zapach :sick3:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:43_________________________________________________

Nuda :wink4: ,sekcje :kox: . Bylem kilka razy :shocked: ,widok ok ale zapach :sick3:

Sprawdziłabym to... z czystej ciekawości czy bym wytrzymała :wink4:

:bry:

Opublikowano

Tak jak pisalem widok nuda , ale tygodniowy albo dwutygodniowy ludek znaleziony latem - zaden antyperspirant nie dziala tak dlugo :>

Opublikowano

Ty masz już inne podejście, bo żeś już tyle ciał widział... tych żywych i nieżywych, że dla Ciebie, to nie robi różnicy aż takiej. Ale dla kogoś komu było darowane i nie widział nigdy trupa na żywo... no to można być ciekawym...

Ale powiem Ci, że mnie zastanawia, jak Ci lekarze wytrzymują po tyle godzin przebywać w takich "zapachach"... Tzn. wiadomo, że sami sobie obrali taką drogę, ale mimo wszystko...

Opublikowano

Ale to sie na szczescie zdarza zadko takie "znalezisko" :sick3:. Przewalona robota. Tyle ,ze znowu jak wszedzie kwestia przyzwyczajenia. Nieraz chlopaki przy robocie rozpakowywali kanapki I jedli 2 sniadanie , czad :shocked::evil::kox:

Opublikowano

To akurat już najmniej potrafię sobie wyobrazić... :sick3: Ale z drugiej strony chyba przy stole z tym trupem nie jedli... (choć w Polsce, to już się wszystkiego spodziewać można)