Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po trenowane :> zech se dupnyl na autobahnie i zamisast na bohumin na brno pojechol :wallbash: dolech potym jej popic :evil:

one nie piją tylko żerą :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i po trenowane :> zech se dupnyl na autobahnie i zamisast na bohumin na brno pojechol :wallbash: dolech potym jej popic :evil:

To ile łykła max? :)
Opublikowano

z jastrzębia do balic autem zatankowanym pod korek i tankowanym w balicach znowu pod korek 17 L, 70 minut :naughty:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:57_________________________________________________aa i najważniejsze 12 minut między bramkami :gwizdanie:

Opublikowano

Pioter[/b] , ten wybierak to "drążek przełączania" czy jak ?

no chyba ?

czyli to jest ten element drążek między lewarkiem zmiany biegów a skrzynią ? ( nie znam się na skrzyniach , nigdy nie "kopałem" w tym elemencie samochodu ) :decayed:

I teraz jeszcze jedno , chodzi Ci o uszczelnienie od strony lewarka zmiany biegów ( jest tam taka harmonijka ) czy od strony skrzyni biegów ( tam niestety nie wiedzę żadnego oringu )

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:03_________________________________________________

aa i najważniejsze 12 minut między bramkami :gwizdanie:

mój rekord to 11 i pół minuty :tongue4:

:kox:

Opublikowano

To ile łykła max? :)

fis od ok 2000km pokazuje 8,9-9,0 jazda mieszana raz 70 na 5 roz 160-180 autobahna miasto SJZ / SRC
Opublikowano

Robert musza skontaktowac sie w tym temacie z moim mechaniem :> bo tez wiem tyle co Ty skrzynia była trochę 'zapocona'

Opublikowano

Robert musza skontaktowac sie w tym temacie z moim mechaniem :> bo tez wiem tyle co Ty skrzynia była trochę 'zapocona'

OK :good:

Opublikowano

z jastrzębia do balic autem zatankowanym pod korek i tankowanym w balicach znowu pod korek 17 L, 70 minut :naughty:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:57_________________________________________________aa i najważniejsze 12 minut między bramkami :gwizdanie:

a V-MAXYMALNA? :naughty:
Opublikowano

Ale okurwieniec :kox:

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:11_________________________________________________

248 km/h :naughty:

:tongue4:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:14_________________________________________________Dobry kolo[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:14_________________________________________________Se roboty narobił przy głupotach :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:15_________________________________________________248? czym to
Opublikowano

248? czym to

No jak czym , moją szarą myszą :>

:tongue4::kox:

Opublikowano

max 210-215 :tongue4:

Opublikowano

248? czym to

No jak czym , moją szarą myszą :>

:tongue4::kox:

A spadochron Ci sie otworzył pod koniec tej przepasci? :polew: :polew: :polew::decayed:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:26_________________________________________________

max 210-215 :tongue4

Więcej nie szło? :naughty:
Opublikowano

Moją jechałem już 215km/h i jeszcze by ze 10-20 km/h poszła ale musiałem trochę przyhamować :wink4:

Opublikowano
:no: ,tylko 3800 na obrotomierzu i nie idzie dalej :embarrassed:
Opublikowano

:no: ,tylko 3800 na obrotomierzu i nie idzie dalej :embarrassed:

To ciekawe czemu :mysli:

Opublikowano
:dontknow: na każdym biegu idzie do 4400-4500 ,a na 5 ni chu chu więcej niż 3800 ,może i dobrze :mysli::rolleyes:
Opublikowano
:witch: narka :hi: dziewczynki :tongue4::polew:
Opublikowano

:witch: narka :hi: dziewczynki :tongue4::polew:

nara synu :hi::tongue4:

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:54_________________________________________________

:dontknow: na każdym biegu idzie do 4400-4500 ,a na 5 ni chu chu więcej niż 3800 ,może i dobrze :mysli::rolleyes:

może "ten typ" tak ma mieć :mysli::wink4:

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:56_________________________________________________A Tomek w żółtej koszuli teraz się bawi :naughty::drunk: