Opublikowano 25 Lutego 201115 l ja nie mam zamiaru przekombinować :gwizdanie: Wiem,żartuję -jak patrzę do czego zmierza dzisiejsza motoryzacja-nowinki techniczne ,to wszystko sprowadza się do tego ,żeby kierowca wsiadł i nacisnął ENTER :>
Opublikowano 25 Lutego 201115 l zbierzmy kilku chętnych i weźmie się zamówi jeden kartonik Jak najbardziej jestem za ... tylko , żeby za chwilę nie brakło :gwizdanie:
Opublikowano 25 Lutego 201115 l zbierzmy kilku chętnych i weźmie się zamówi jeden kartonik Jak najbardziej jestem za ... tylko , żeby za chwilę nie brakło :gwizdanie: Dobra niech stracę mi też 1 sztuka
Opublikowano 25 Lutego 201115 l więc w poniedziałek po spocie można zamówić więcej ok to w niedzielę się dogadamy co i jak
Opublikowano 25 Lutego 201115 l Artur pare godzin temu widziałem pod "nie dla idiotów"niebieskiego avanta SR ,na klapie miał 2,4 [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 23:09_________________________________________________http://www.milanos.pl/vid-32184-Zagraniczny-Wipeout.html -pozwoliłem sobie podpatrzec i podzielic się z Wami filmikiem od "Krycha" z Battalionu --za***isty :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 23:32_________________________________________________k. wa umarli [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 00:04_________________________________________________To nie 1000 strona tylko 990 :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 00:05_________________________________________________sie zbliza[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 00:05_________________________________________________ narka sam ze soba nie bede pisał :gwizdanie:
Opublikowano 26 Lutego 201115 l dobry tu se usz pracuje Te szerokodupny roboty sie chyć :polew: ty se ucz i pisz sciagi bo niezdosz i bydzesz bezrobotny
Opublikowano 26 Lutego 201115 l oszuście [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 10:24_________________________________________________ dobry tu se usz pracuje Te szerokodupny roboty sie chyć :polew: ty se ucz i pisz sciagi bo niezdosz i bydzesz bezrobotny A Ty skończ wkońcu ta podstawówka, bo jako to wyglądo
Opublikowano 26 Lutego 201115 l oszuście [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 10:24_________________________________________________ dobry tu se usz pracuje Te szerokodupny roboty sie chyć :polew: ty se ucz i pisz sciagi bo niezdosz i bydzesz bezrobotny A Ty skończ wkońcu ta podstawówka, bo jako to wyglądo chyba ci se pomylilo inzyniera to ja wkoncu 1semestr zdolech na studiach te krzoczki tam maluj i parki tak co potem przy cestach bydziee fajnie i kaj bydze mozna za krzoczkiem
Opublikowano 26 Lutego 201115 l a coś to studiowoł? łopatologia? i potym żeś mioł papierkowo robota? trzepanie miechów po cemencie na budowie.. :polew: