Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno kilka k pln-ów :cool1: Ja ich dawno pier***ę , za taką kasę wolę konkretne zabezpieczenie zrobić i wszyscy mogą mnie w ... , a co do kolizji itp. na razie nie potrzebowałem żadnego odszkodowania przez 12 lat jak jeżdżę ( odpukać ) :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert a Ty mi krzinka tyskigo a i tak Bydziesz na ++++ :naughty::decayed:

Opublikowano

Na pewno kilka k pln-ów :cool1: Ja ich dawno pier***ę , za taką kasę wolę konkretne zabezpieczenie zrobić i wszyscy mogą mnie w ... , a co do kolizji itp. na razie nie potrzebowałem żadnego odszkodowania przez 12 lat jak jeżdżę ( odpukać ) :wink4:

Jo mom babcia co ojro przisyło a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie :polew:

Opublikowano

Bo ześ kolegów wciągnył od osoby mosz 10% zniżki :polew:

Jakby tak było to AXA by mi dopłacała :decayed: Ni ma tak dobrze :tongue4:

Opublikowano

... a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie :polew:

Toś doj**ał :cool1::strzal:

Po prostu potrafię jeździć :cool1:

Opublikowano

No jak babcia z DE :D

Opublikowano

Robert jak się z AXA Dogodosz to yno Podjedziesz do PZU rezygnacja na pismie dostarczyc i gotowe a nowo polisa dostaniesz poczta

Opublikowano

Liczą się umiejętności , to że ktoś 12 lat ( ~ 250 kkm ) jeździ bez najmniejszej stłuczki o czymś świadczy :cool1:

Opublikowano

Wiesiek bydziesz jutro :?: bo mom siateczka do cia :cool1:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:29_________________________________________________

Liczą się umiejętności , to że ktoś 12 lat ( ~ 250 kkm ) jeździ bez najmniejszej stłuczki o czymś świadczy :cool1:

Dobra dobra chwolidupo :tongue4:

Opublikowano

Ze Jestes ostrożny :naughty: :gwizdanie:
Opublikowano

Robert jak się z AXA Dogodosz to yno Podjedziesz do PZU rezygnacja na pismie dostarczyc i gotowe a nowo polisa dostaniesz poczta

No a jak to wygląda właśnie z tą rezygnacją , podobno teraz można złożyć wniosek w ostatni dzień ( kiedyś trzeba było miesiąc przed końcem umowy )

[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:31_________________________________________________

Ja się niczym nie chwalę , mówię jak jest :wink4:

Zdziwiłbyś się :cool1: Po prostu mam czasami cufal :decayed:

Opublikowano

No a jak to wygląda właśnie z tą rezygnacją , podobno teraz można złożyć wniosek w ostatni dzień ( kiedyś trzeba było miesiąc przed końcem umowy )

Jak się nie mylę to 1 dzień przed,ale to Ci wszystko w poniedziałek powiedzą :wink4:
Opublikowano

Pioter , jak "podpiszę" umowę z AXĄ to dam znać :wink4:

Opublikowano

[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:31_________________________________________________

Ja się niczym nie chwalę , mówię jak jest :wink4:

Zdziwiłbyś się :cool1: Po prostu mam czasami cufal :decayed:

:> Wsiednij do 2,8 i skończą się cufale :decayed:
Opublikowano

Tu się nie liczy silnik , pojemność , moc itp. ... tylko umiejętności :cool1::naughty:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Pioter , jak "podpiszę" umowę z AXĄ to dam znać :wink4:

:good: :good: :drunk:
Opublikowano

Tu się nie liczy silnik , pojemność , moc itp. ... tylko umiejętności :cool1::naughty:

Tyś je nalepszy......

.... albo jeden Z. :decayed::D

:tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Jak wdepniesz za mocno,żeby za kimś szybko swiatła przeskoczyc ,a ten przed Tobą na szlag zahamuje to Ci nic nie pomoże :kox::decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:39_________________________________________________Robert im więcej umfali za kółkiem tym większe doswiadczenie :naughty: :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano

Jak wdepniesz za mocno,żeby za kimś szybko swiatła przeskoczyc ,a ten przed Tobą na szlag zahamuje to Ci nic nie pomoże :kox::decayed:

No i tu teraz sam siebie wkopałeś jakim jesteś kierowcą ( nie chcąc podważać nikogo umiejętności ) :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

Jak wdepniesz za mocno,żeby za kimś szybko swiatła przeskoczyc ,a ten przed Tobą na szlag zahamuje to Ci nic nie pomoże :kox::decayed:

No i tu teraz sam siebie wkopałeś jakim jesteś kierowcą ( nie chcąc podważać nikogo umiejętności ) :wink4: :gwizdanie:

---niegrzecznym :cool1::decayed: Jakbym nie miał umiejętnosci i nie posmakował jazdy 2,8 to bym go nie kupił -Od czasu jak 1 raz przejechałem sie bmką z takim motorem 10 lat temu chyba -to mi się cały czas marzyło,aż się spełniło :wink4::tongue4: