Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety na drodze musisz myśleć za innych :cool1: Wtedy będziesz dobrym szoferem :wink4: Taka prawda :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety na drodze musisz myśleć za innych :cool1: Wtedy będziesz dobrym szoferem :wink4: Taka prawda :decayed:

Wszystkiego nie Jestes w stanie przewidziec-każdy jest tylko człowiekiem :gwizdanie: I czasem jest biometr niekorzystny :>[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:50_________________________________________________ PANY PISZCIE BO CHCA WYGRAC TA KUMULACJA -1000 :polew: :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano

No w sumie racja , ale już po kilkunastu/kilkudziesięciu sekundach jazdy za kimś dużo można zobaczyć , przewidzieć jak on jeździ i jakim jest kierowcą , szczególnie podczas różnych manewrów wykonywanych przez niego w mieście np. światła , ronda itp. :wink4:

Opublikowano

No w sumie racja , ale już po kilkunastu/kilkudziesięciu sekundach jazdy za kimś dużo można zobaczyć , przewidzieć jak on jeździ i jakim jest kierowcą , szczególnie podczas różnych manewrów wykonywanych przez niego w mieście np. światła , ronda itp. :wink4:

Jechałem za nim od swiateł-a zdupił to koles ,co jechał przed nim,on na szlag a mi na abeesie brakło z pół metra może mniej-przez moc :cool1: Zresztą sam powiedział potem,że sam rano by wjechał w kogos tylko uratowal sie prawa strona pobocza i stwierdził,że to chyba taki dzień dzisiaj :decayed:
Opublikowano

Jechałem za nim od swiateł-a zdupił to koles ,co jechał przed nim,on na szlag a mi na abeesie brakło z pół metra może mniej-przez moc :cool1:

:cool1::polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:01_________________________________________________To kup słabsze auto jak nie potrafisz okiełznać tej MOCY :naughty::kox:

Opublikowano

Jechałem za nim od swiateł-a zdupił to koles ,co jechał przed nim,on na szlag a mi na abeesie brakło z pół metra może mniej-przez moc :cool1:

:cool1::polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:01_________________________________________________To kup słabsze auto jak nie potrafisz okiełznać tej MOCY :naughty::kox:

A Ty się nigdy nie Spieszyłes? :tongue4: :gwizdanie: :tongue4: :> Jak już byda zmieniac to na mocniejsze a nie na słabsze :cool1::naughty::wink4:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:04_________________________________________________Teraz mi się marzy S4 albo od razu RS4 najlepiej w cabrio :cool1::)
Opublikowano

A Ty się nigdy nie Spieszyłes? :tongue4: :gwizdanie: :tongue4: :>

Nie raz :decayed:

Jak już byda zmieniac to na mocniejsze a nie na słabsze :cool1::naughty::wink4:

To co chwilę wjedziesz komuś w d*pę , bo MOC będzie z Tobą :naughty::cool1:

Opublikowano

To jo wam nie mówia ile ko płaca za OC AC :gwizdanie:

Tomek bo nie Jestes w AXA :polew: Pochwol sie ile to na rok :wink4::naughty:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:09_________________________________________________

A Ty się nigdy nie Spieszyłes? :tongue4: :gwizdanie: :tongue4: :>

Nie raz :decayed:

Jak już byda zmieniac to na mocniejsze a nie na słabsze :cool1::naughty::wink4:

To co chwilę wjedziesz komuś w d*pę , bo MOC będzie z Tobą :naughty::cool1:

To nie Jedz nigdy przede mną :decayed::polew: :polew:
Opublikowano

Pisałem Ci - któryś k pln-ów :wink4:

Opublikowano

Pisałem Ci - któryś k pln-ów :wink4:

Tylko który? :gwizdanie:
Opublikowano

Dokładnie , jak tylko Cię zobaczę w lusterku od razu wrzucam prawy migacz :decayed::wink4:

Opublikowano

Dokładnie , jak tylko Cię zobaczę w lusterku od razu wrzucam prawy migacz :decayed::wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: nieee to własnie na prawym migaczu było przy ruszaniu :kox::decayed: A jak Jezdzisz przede mną to nie Umisz wyjechac :naughty::decayed: :decayed: :wink4:
Opublikowano

E Robert ale nie Kubica idź nyny bo też biometr Ci nie służy.

Ida nyny :hi:

Opublikowano

A jak Jezdzisz przede mną to nie Umisz wyjechac :naughty::decayed: :decayed: :wink4:

Za dużo kuniuf i niutunuf :decayed::naughty::kox:

Opublikowano

Wyspej sie Wiesław :> :hi:
Opublikowano

Wiesiek chyba ożarty je :kox:

[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:17_________________________________________________Pany potrzebuję kupić Navi , gdzie najlepiej i jaką polecacie ? W media zapewne drogo co ? Wiem , że nie mniejszą niż 4" i taką co da się "wgrać" Auto Mapę :wink4:

Opublikowano

A jak Jezdzisz przede mną to nie Umisz wyjechac :naughty::decayed: :decayed: :wink4:

Za dużo kuniuf i niutunuf :decayed::naughty::kox:

Padołech Ci Bier Sottozero :naughty::cool1:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:19_________________________________________________Pany potrzebuję kupić Navi , gdzie najlepiej i jaką polecacie ? W media zapewne drogo co ? Wiem , że nie mniejszą niż 4" i taką co da się "wgrać" Auto Mapę :wink4:

Jo se odebroł TOM TOMA 4*3 cala na BP z punktów w media wtedy kosztowoł 500 A wogóle to co nie jest w promocji w gazetce albo reklamie media jest kurewnie drogie-wczoraj porównywałem ceny żelazka i w sklepie internetowym z przesyłką jeden model Philipsa był za 141 a w media dokładnie ten sam model ,kolor i reszta za 250 -MASAKRA -No i żelazko też odebrałem na BP wczoraj :naughty::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:25_________________________________________________Testowałem już pare nawigacji w drodze na Nimcy-co trasa inne no i Tom Tom w sumie jest całkiem całkiem :wink4:

Opublikowano

Na 99% jutro na spocie mnie nie będzie :confused4: ( chyba , że zdążę wrócić ) Jutro też na 99% pojadę gdzieś kupić Navi :wink4: I zastanawiam się czy opłaca się w ogóle do Media podjeżdżać :mysli:

Opublikowano

Na 99% jutro na spocie mnie nie będzie :confused4: Jutro też na 99% pojadę gdzieś kupić Navi :wink4: I zastanawiam się czy opłaca się w ogóle do Media podjeżdżać :mysli:

JA opłaco sie-pooglądac i potestowac :polew: :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano

Może lepiej jakiś RTV AGD w np. oszołomie czy cuś :mysli: