slepy Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 myślisz że w 4K można się zamknąć, ze wszystkim, ale pewnie przy swojej robociznie :gwizdanie: tak, przymierzam się do tego powoli... zależy za ile wyrwiesz silnik... wiem, że takiego swpa robią za 1000 zł u mnie w okolicy i faceta polecał mi Gregory.. są na forum już AWX-y w b5 :gwizdanie: wiem że są właśnie seba 1-2, ma AWX, i mieszka niedaleko mnie , myślę o tym coraz powazniej, bo jak mam wywalić, ponad 1000zł, za soft, to wolę właśnie zrobić SWAPA, myślę że wezme sie za to wiosną, bo narazie mam inne priorytety Seba, ty masz silnik od paska, nie? pasuje wszystko, czy są jakieś różnicę?
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 myślisz że w 4K można się zamknąć, ze wszystkim, ale pewnie przy swojej robociznie :gwizdanie: tak, przymierzam się do tego powoli... zależy za ile wyrwiesz silnik... wiem, że takiego swpa robią za 1000 zł u mnie w okolicy i faceta polecał mi Gregory.. są na forum już AWX-y w b5 :gwizdanie: wiem że są właśnie seba 1-2, ma AWX, i mieszka niedaleko mnie , myślę o tym coraz powazniej, bo jak mam wywalić, ponad 1000zł, za soft, to wolę właśnie zrobić SWAPA, myślę że wezme sie za to wiosną, bo narazie mam inne priorytety Seba, ty masz silnik od paska, nie? pasuje wszystko, czy są jakieś różnicę? jest obszerny wątek i rozpiska skąd co ma :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:24_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_swap_silnika_19tdi_90ps_ahu_na_19tdi_130ps_avf_oraz_skrzyni_6_biegow-t75462.0.html
slepy Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 bede o tym myślał , tak jak pisałem, jak bede rezał to dopiero na wiosne, jak się jakiś $$$ znajdzie , bede szukał jakiegoś paska na przeszczep :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 bede o tym myślał , tak jak pisałem, jak bede rezał to dopiero na wiosne, jak się jakiś $$$ znajdzie , bede szukał jakiegoś paska na przeszczep :gwizdanie: no to tak jak ja, tez planuję na wiosnę
slepy Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 w tym roku mam nadzieje, ogarnąc jeszcze środek, bo z zewnątrz jest już wszystko :gwizdanie:, no może jeszcze małe rezanko zderzaków, ale o tym, jak już bedzie wszystko gotowe , no a na wiosnę SWAP
dudi75 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja wiem jak to jest jezdzic 1Z a puzniej latac AWX i bardzo do tego zachecam .Ale proponuje odrazu zapodac turbinke od BRD ,pompki AL itd i zrobic program na ~190-200KM . Bo robic SWAP-a dla samej seri 130KM to raczej bym odpuscil . Przynajmniej ja tak uwazam i tak zrobilem
aju Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 dudi75 masz całkowitą rację, jak już tyle rezać to rezać do końca
slepy Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Dudi, zapodaj koszty na PW, z turbinką BRD i AL
Cristoforo Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 jak mi sie po moich modach rozsypię AJM o tez swpauje na AWX kurczę mogłem wcześniej o tym pomyśleć ale narazie moj silnik jeszcze mnie nie zawiodł więc powinno być ok
tymonA4 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 oj paweł masz mnie prawie na miejscu i ty się o takie pierdoły pytasz na forum rób swapa na 131ps awx/avf a nie zasrywaj sobie głowy ajm, roboty do bólu ale pomocą jako taką bym ci uświadczył dokładnie a swpa na awx- a wyjdzie cię koło 4k zł :gwizdanie: krolu czy ty przypadkiem nie masz adr-a
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 krolu czy ty przypadkiem nie masz adr-a :blink: nie, mój to najmocniejszy AFF w klubie to
tymonA4 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 coś ściemniasz a kto pisał Autystyczne Doładowana Rakieta
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 coś ściemniasz a kto pisał Autystyczne Doładowana Rakieta Miszka82 :gwizdanie:
tymonA4 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 a no to sorry co do swapa to już tak jak pisze dudi brd al i icek centralny
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 jak mi sie po moich modach rozsypię AJM o tez swpauje na AWX kurczę mogłem wcześniej o tym pomyśleć ale narazie moj silnik jeszcze mnie nie zawiodł więc powinno być ok ja też awx albo cudeńko z sharana :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 jak mi sie po moich modach rozsypię AJM o tez swpauje na AWX kurczę mogłem wcześniej o tym pomyśleć ale narazie moj silnik jeszcze mnie nie zawiodł więc powinno być ok ja też awx albo cudeńko z sharana :gwizdanie: o czym myślisz? jaki kod silnika?
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ASZ dlaczego z sharana?? bo cena koleżeńska 700zł za komplet silnik z osprzętem (bez turbo)
Cristoforo Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ja tez powoli bede sie rozglądywał za silnikiem w sumie sam słupek bez osprzetu
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 jak będziesz zdecydowany to mam czasem jakiś silnik na oku, aczkolwiek nie wiem czy kolega oddał by sam słupek
Rekomendowane odpowiedzi