Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barca puta!

Real puta!

Solo Atleti!

A po ludzku :kox:

rex jest fanem Atletico :decayed:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Barca puta!

Real puta!

Solo Atleti!

Dzięki :decayed:

Opublikowano

Barca puta!

Real puta!

Solo Atleti!

Dzięki :decayed:

jak byś miał problem z jakimś Hiszpańskim tekstem śmiało podsyłaj :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jedyne co Cię ratuje to to że jesteś fanem Milanu :evil:

Opublikowano

a mnie coś ratuje ? :mysli:

:decayed:

Opublikowano

..to,że jesteś z Katowic :decayed:

Jechałem kiedyś w okolicach Wałbrzycha i zatrzymała mnie Policja,a mieszkałem wtedy w powiecie Kościerzyna i miałem pierwsze litery w rejestracji GKS...Gościu patrzy na ramki....i co kibic GKS-u mówi..dziwnie mlaszcząc...nie Kaszubi Kościerzyna odpowiadam grzecznie...

ale wywalił gały jak spojrzał w prawko i zauważył nazwę województwa :polew: :polew:

Opublikowano

..to,że jesteś z Katowic :decayed:

Jechałem kiedyś w okolicach Wałbrzycha i zatrzymała mnie Policja,a mieszkałem wtedy w powiecie Kościerzyna i miałem pierwsze litery w rejestracji GKS...Gościu patrzy na ramki....i co kibic GKS-u mówi..dziwnie mlaszcząc...nie Kaszubi Kościerzyna odpowiadam grzecznie...

ale wywalił gały jak spojrzał w prawko i zauważył nazwę województwa :polew: :polew:

:polew:

Ja jestem kibicem Ruchu Chorzów :kox:

Opublikowano

ja mega drużyny " Start Miastko "

Opublikowano

a więc plan dnia jest taki....skopać dupsko Juventusowi :sex: ..... i schlać się świętując awans z grupy LE :drunk:

wszystko byłoby fajnie gdybym nie musiał iśc do pracy na 14-22 :wallbash: ;(

Opublikowano

a więc plan dnia jest taki....skopać dupsko Juventusowi :sex: ..... i schlać się świętując awans z grupy LE :drunk:

Dobrze mówisz choć będzie to trudne - Juve w gazie... :cool1: Ja pracuję do 20ej więc meczyk w knajpie... :evil: :gwizdanie:
Opublikowano

Fajny wynik :decayed:

Jestem fanem Milanu i wali mnie liga Hiszpańska,najważniejsi w niej są super bufony,przereklamowany Ronaldo i spółka,chory klimat.

Daleko do atmosfery z Angielskich stadionów,gdzie potęgą jest drużyna...

GILI nie pitol :naughty:

:decayed: :decayed:

wiem co mówię :przebiegly:

Ronaldo,to się nadaje jako striptizerka na gejowskich wieczorach kawalerskich...taka z niego gwiazda,że powinnien grać z różowym kwiatkiem z uszkiem :polew: :polew:

niestety, ma kasy jak lodu i teraz juz mu wisi gra, teraz liczy sie gwiazdorowanie, od czasu do czasu zagra teraz dobry mecz strzeli pare goli z druzyną słabszą teoretycznie i to wszystko.... to nie to samo co w Manchesterze United :gwizdanie:

Opublikowano

Dobrze mówisz choć będzie to trudne - Juve w gazie... :cool1: Ja pracuję do 20ej więc meczyk w knajpie... :evil: :gwizdanie:

Juve w gazie....w Serie A,tak samo można napisać o Lechu że jest w gazie.....w LE :kox:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 11:17_________________________________________________UEFA nalega na przełożenie meczu Lech -Juventus :blink: ...powód.....zbyt niska temperatura :mysli:
Opublikowano

a co to włoscy makaroniarze zamarzną :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 13:16_________________________________________________przecież nie przyjezdzają z Afryki :gwizdanie:

Opublikowano

tja....tak samo sie podniecali w tamtym roku.....i co??..... trafili na Inter Mediolan.....i wpi*rdol :kox:

ochlon :decayed: , znajdz taka druzyne w ostatnim 5-6 leciu ktora by byla wtakim gazie... Nie trudno byc na szczycie jeden sezon ... Zobacz ile to kosztowalo Inter !!, pilkarze skarza sie ze Mou wycisnol znich wszystko w tamtym sezonie a wtym non topes kontuzje , jakies anemie (Snajder ?? ). Wiec wiesz... Barcelona rozgrywa mase meczy na wysokim poziomie , dodatkowo gra tam 8 mistrzow swiata i Europy :decayed: , wiec nie ma co porownywac Interu ktory mial sezon zycia , po ktorym graja padake z Barcelona. Co innego jakbys mowil o MU , ktory tez teraz nie gra przebojowo ale napewno to oni i Chelsea sa w czolowce ...poziom nizej od Barcy :hi:

Opublikowano

czy MU niegra przebojowo ..... 7-1 to chyba przebój

Opublikowano

czy MU niegra przebojowo ..... 7-1 to chyba przebój

no a potem porazka 4-0 ; 7 remisow w lidze ... (tak wiem PL jest mocniejsza od La Liga) , wymeczone 0-1 z Glasgow.

Opublikowano

jakie 4-0 potem :mysli:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 15:55_________________________________________________nikt nie powiedział ze Pl jest mocniejsza bo nie jest

Opublikowano

jakie 4-0 potem :mysli:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 15:55_________________________________________________nikt nie powiedział ze Pl jest mocniejsza bo nie jest

może i nie jest :wink4: ale lepiej się ogląda, jest więcej walki i piłkarze zawsze "gryzą trawę" :przebiegly:

Opublikowano

napewno jest duzo silniejsza fizycznie,gra sie twardziej :evil:

Opublikowano

napewno jest duzo silniejsza fizycznie,gra sie twardziej :evil:

Messi nie zagrałby nawet w West Ham Utd - bo nie przeżyłby pierwszego treningu :wink4: