Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie pisz co to za filmy były :decayed:

"tits in work" , "my friend hot mum" itd :polew:

nie na serio to miałem na myśli filmy z torrentów te kinowe :naughty:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Konsola rozumiem, ale filmy z neta :blink:

Nawet nie pisz co to za filmy były :decayed:

BTW mmcv nie spamuj :kox::polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: a tam :wink4: , cichaj Jarko :bag:, balonik po CdR juz pekl i trzeba sie ztym pogodzic :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

BARCA

Nie Real

:kox:

:bag:

Opublikowano

Cytat z RealMadryt.pl od readaktora w newsach - no wkoncu jakis obiektywny :naughty: :naughty:

"Chwilę po wznowieniu świetną akcję przeprowadził Cristiano Ronaldo, piłka odbiła się od Mascherano, dopadł do niej Gonzalo Higuain i ... umieścił ją w siatce, tuż obok Víctora Valdésa. Wielką radość kibiców Los Blancos przerwał gwizdek sędziego. Pan Frank De Bleckeere podjął słuszną decyzję. Tak, słuszną. Ronaldo wytrącił z równowagi Argentyńczyka, przez co ten nie mógł już dojść do piłki. Gdyby były zawodnik Liverpoolu ustał na nogach, Pipita mógłby pomarzyć jedynie o dobrym kebabie, a nie o strzeleniu bramki. Kto uważa inaczej, niech nieco ochłonie."

Opublikowano
  • Autor

Ten półfinał był przegrany już w pierwszym meczu, nie ma co sie dalej podniecać :kox:

Opublikowano

Jarko mało takich "Madritsta" jak ty - takich którzy przyznają się :cool1:

No i mało takich jak Bieniek - którzy pogratulowali zwycięstwa

:good:

Barca barca barca !!!![br]Dopisany: 04 Maj 2011, 12:43_________________________________________________Teraz możemy tylko czekać na finał LM

Barca - ManU

Dwie drużyny lubie i obie mają u mnie szacunek ale wiadomo kto wygra :evil:

Opublikowano

To teraz czas na skonsumowanie MU :evil:

Opublikowano

Final bedzie ciekawy oby sedzia go nie skopal i bedzie naprawde dobry mecz ... :good: :good: Oby wygral lepszy , bo MANU i BARCA to najlepsze zespoly na swiecie obecnie - potwierdza to ich obecnosc w finale LM po raz 2gi wciagu 3 lat :good:

Opublikowano
  • Autor

Final bedzie ciekawy oby sedzia go nie skopal i bedzie naprawde dobry mecz ... :good: :good: Oby wygral lepszy , bo MANU i BARCA to najlepsze zespoly na swiecie obecnie - potwierdza to ich obecnosc w finale LM po raz 2gi wciagu 3 lat :good:

Hihi no i tu się nie zgadzamy bo ten drugi dla mnie na tą chwilę to Real, któremu już coraz mniej do miejsca pierwszego brakuje :naughty:

A biorąc pod uwagę gdzie byli na początku sezonu, postęp jest ogromny :gwizdanie:

Możecie nie lubić Mou - moim zdaniem idealnie pasuje do buńczucznego Realu - ale to pierwszy trener od kilku sezonów który całkiem nieźle to wszystko tam poukładał :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra Jarko może i są drudzy ale w Hiszpanii

Na Świecie napewno nie bo kiedy oni ostatnio grali w półfinale LM??? :wink4:

ManU i Barca i nie ma co gadać :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nie grali teraz bo trafili na lepszą Barcę, ale myślę że Shalke i MU by ograli - finał powinien być Hiszpański...

Oczywiście patrząc pod katem ostatnich kilku lat to Real wypada słabo, ale ja wyraźnie napisałem że chodzi o ten sezon, że zrobili spory postęp.

Opublikowano

Barca barca barca !!!!

dobrze że takim małym druczkiem to napisałeś :gwizdanie:
Opublikowano

Jarko ale zobacz... miec dobry jeden sezon to nie sztuka (jak pokazal Inter, czy Bayern) ale trzymac forme 5, 6 , 7 zkolei sezon to cos po czym poznaje sie dobre druzyny (ManU , Barca). Real dopiero teraz zagral w LM bardzo dobrze . Bo nie mozna im umniejszac ze pieknie rozprawili sie z Totenhamem i ogolnie grali bardzo dobrze.

IMO Mou psuje Real jako klub... Real nie powienien sie awanturowac o odpadniecie z LM bo odpadl slusznie i poprostu byl slabszy i tyle. Przez Special Five tworza sie zgrzyty miedzy pilkarzami i sztabem oraz klubami ktore ostatnio zyly w dobrych stosunkach (na wyzszych szczeblach). Rywalizacja, rywalizacja ale Mou zbyt bajkowo do tego podchodzi szukajac tanich sensacji i zdejmujac presje i odpowiedzialnosc za porazke z SIEBIE (przedewszystkim) i z zawodnikow .

"Okradli Nas" - slowa CR , to przeciez smieszne... kto kogo z czego okradl ? Mou sprawil ze oni nie widza w sobie zadnej winy , malo tego czuja sie chyba nawet lepsi bo ciagle gdybaja...

Barca potrafila sie honorowo z CdR pozegnac , i tyle w temacie.

Opublikowano

polski kibic dzieli się na 3 grupy :

1.bandyta (pseudokibic) - 30%

2.miłośnik klubów zagranicznych z tv - 60%

3.koneser polskiej piłki i fanatyk klubu ze Swojego miasta/regionu - 10% .... a powinno być minimum 70% :wallbash:

Opublikowano

coż za przemyślenia w dniu dzisiejszym :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Polska piłka to tragedia.

Na stadionach nie ma co podziwiać tylko w łeb można dostać beznadzieja :sick3: :sick3:

Opublikowano

Na stadionach nie ma co podziwiać tylko w łeb można dostać beznadzieja :sick3: :sick3:

bzdura....byłem na wielu meczach Zawiszy i jakoś włos mi z głowy nie spadł( mojej żonie i synowi też nie ) :gwizdanie:

a często stoje w "młynie" :cool1:

Opublikowano

polski kibic dzieli się na 3 grupy :

1.bandyta (pseudokibic) - 30%

2.miłośnik klubów zagranicznych z tv - 60%

3.koneser polskiej piłki i fanatyk klubu ze Swojego miasta/regionu - 10% .... a powinno być minimum 70% :wallbash:

o czym Ty piszesz... Ja ogladam pilke bo lubie ten sport i lubie ogladac jak sie gra klei . Nie po to poswiecam swoj czas na ogladanie meczu, by widziec jak goscie kopia sie po nogach na boisku jest chaos nikt nie panuje nad tym co sie dzieje i gra sie Karola do przodu moze cos wpadnie...

Mnie osobiscie takie cos nie bawi... Trudno napawac sie gra podobna do tej ktora klepie sie z chlopakami na podworku ... nie mam czasu i nerwow na takie cos . Pozatym mnie nudza takie spotkania a tak niestety wyglada POLSKA LIGA. :good: .

Co do pkt 3ciego... prosze Cie... Myslisz ze fajnie sie oglada zespoly z 2,3 ciej ligi polskiej skoro w ekstraklasie (wciaz nie moge pojac kto wymyslil tak durna nazwe dla tak slabej ligi :wink4:), ciezko na nie patrzec ?

Kazdy lubi to co lubi. Jakby u Nas grano na poziomie napewno chetnie bym na mecz sie przeszedl a nie jezdzil po Europie zeby zobaczyc na zywo jak sie fajnie gra w pileczke...

Fakt jest jeden doping na Naszych stadionach jest naprawde dobry w porownaniu z reszta (np Hiszpania), mysle ze nawet jest lepiej niz w Angli ... tyle ze tam rozumiem czemu gardla zdzieraja jak widza fajne spotkanie a u Nas ...niedokonca. Prawda jest taka ze Ci najbardziej gorliwi kibice nie chodza ogladac meczu tylko zrobic oprawe i kogos sponiewierac :polew: :polew:

p.s. makaveli jedno Ci przyznam masz fajny podpis tzn ta krecaca sie pupe :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jarko ale zobacz... miec dobry jeden sezon to nie sztuka (jak pokazal Inter, czy Bayern) ale trzymac forme 5, 6 , 7 zkolei sezon to cos po czym poznaje sie dobre druzyny (ManU , Barca). Real dopiero teraz zagral w LM bardzo dobrze . Bo nie mozna im umniejszac ze pieknie rozprawili sie z Totenhamem i ogolnie grali bardzo dobrze.

Przecież cały czas piszę że chłopaki wracają na salony, a skoro mieli dobry sezon i lepszą wiosnę jak jesień to można się domyślać że przyszły rok będzie jeszcze lepszy... I wcale tak nie jest że MU czy Barca maja dobre 5,6,7 sezonów z kolei i tylko one się liczą - obie drużyny miały słabsze okresy podobnie jak Real ostatnio :gwizdanie:

BTW jak już tak mądrze polemizujesz to wybierz się na mecz Pogoni Miechów ( masz blisko ) i napisz Nam tu później czy jest naprawdę tak fatalnie :gwizdanie: Pooglądaj trochę polskiej piłki, nie tylko ekstraklasy, zanim wysnujesz pewne teorie... Nie każdy ma czas i kasę żeby bujać się co week po europie mecze oglądać :gwizdanie:

Opublikowano

no niech Ci bedzie Jarko ...tyle ze slaby okres Realu trwal dobre pare lat. a zawodnikow maja z najwyzszej polki :gwizdanie: