Opublikowano 23 Października 201114 l Stanley no ale zagraliscie naprawde dupowato Jak Barca wczoraj to nie mój problem, tylko Sir Alexa na poważnie dali d*py na całej linii Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii
Opublikowano 23 Października 201114 l Stanley no ale zagraliscie naprawde dupowato Jak Barca wczoraj to nie mój problem, tylko Sir Alexa na poważnie dali d*py na całej linii Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii Za dużo polityki oglądasz
Opublikowano 23 Października 201114 l [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:26_________________________________________________Sir Alex Fergusson to chyba umrze k**wa na tej ławce rezerwowych
Opublikowano 23 Października 201114 l Stanley no ale zagraliscie naprawde dupowato Jak Barca wczoraj to nie mój problem, tylko Sir Alexa na poważnie dali d*py na całej linii Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii Za dużo polityki oglądasz oj tam :gwizdanie: nie kojarzę tego cytatu z polityką, a filmem [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:28_________________________________________________ [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:26_________________________________________________Sir Alex Fergusson to chyba umrze ku*** na tej ławce rezerwowych on ma 3 życia
Opublikowano 23 Października 201114 l on ma 3 życia 4 Teraz ma już 4te 1 stracił w Rzymie w maju 2009 2 stracił na Wembley w maju 2011 3 dzisiaj
Opublikowano 23 Października 201114 l Audi milan czemu ostatnio pisałes, ze chciałbyś Balotelliego w Milanie??? Macie Ibre, Pato, Robinho itd itp Pato chyba został zajechany, mało kto wie że w 99r. wykryli u niego nowotwór. Przeszedł operację, ale były jakieś komplikację i z tego powodu brał leki czy zastrzyki. Nie wiem na ile te zdarzenia mają teraz wpływ na jego grę, może żadne ale od 2 lat łapię mnóstwo kontuzji. W ACM zagrał już 120 meczów i strzelił 60 bramek, od sezonu 2007/2008, ale z sezonu na sezon te kontuzje. Jak widzisz brakuję takiego snajpera. Robinio też ostatnio nie grał, a jak czytam wywiady co wygaduje Ibra, to zaczynam się rozglądać za wzmocnieniami. Milan dysponuję potężnym ośrodkiem zdrowotno - rehabilitacyjnym MilanLabs, ale nie mogą sobie z tym Pato poradzić.
Opublikowano 23 Października 201114 l Chyba po roku rozsypało się też małżeństwo Pato ze Stephany Brito. Wiem że brzmi to jak z Lansik.pl, ale w tak młodym wieku już go życie pokopało troszkę. Psychika siada czy jak? Pewnie odejdzie po sezonie, słyszałem o Chelsea. Mam nadzieje jednak że będzie grał tu w ACM. Choćby tyle co Maldini.[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:46_________________________________________________ Ale nie Balotelliego Jak to nie. Pasuje mi. :>[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:48_________________________________________________http://www.acmilan.com.pl/milan_lab.php
Opublikowano 23 Października 201114 l Stanley no ale zagraliscie naprawde dupowato Jak Barca wczoraj to nie mój problem, tylko Sir Alexa na poważnie dali d*py na całej linii Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii :nabijasie:
Opublikowano 23 Października 201114 l Stanley no ale zagraliscie naprawde dupowato Jak Barca wczoraj to nie mój problem, tylko Sir Alexa na poważnie dali d*py na całej linii Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii :nabijasie: zacytuje twoją wypowiedź i przypomnę Ci ją w maju przyszlegó roku
Opublikowano 23 Października 201114 l to się podoba... http://www.pilka.pl/kibice-murem-za-del-piero-rece-precz-od-kapitana szkoda że Real i Raul... no ale cóż.
Opublikowano 24 Października 201114 l to się podoba... http://www.pilka.pl/kibice-murem-za-del-piero-rece-precz-od-kapitana szkoda że Real i Raul... no ale cóż. Zarząd powinien się wstydzić jak go traktują... To co Conte odpierdzielił w meczu z Genoą to . Gra jakiś kur Vucinic bez ambicji, chodzi po boisku, nie walczy. Marnuje 100% sytuacje. Szkoda, że kosztem legendy "Il Capitano". Rozgrzewał się od drugiej połowy, a wszedł dopiero w 86 min, aż serce zabolało... ;(, a jeszcze kilka lat temu Conte grał w drużynie z Del Piero... Mam nadzieje, że w meczu z Violą w pierwszym zagra właśnie Del Piero z Matrim albo z Fabio Q, a Vucinic sobie pogrzeje ławe, a jak znowu wystawi serba w pierwszym składzie to totalnie zwątpię w umiejętności trenerskie Conte...
Opublikowano 24 Października 201114 l to się podoba... http://www.pilka.pl/kibice-murem-za-del-piero-rece-precz-od-kapitana szkoda że Real i Raul... no ale cóż. Nie wiem co Del Piero pokazuje w Juve, ale Raul w Realu w ostatnim sezonie nie pokazywał absolutnie nic. Trzymania w klubie kogoś, kto jest kompletnie bez formy tylko dlatego, że jest legendą jest bezsensowne. A trzymanie takiego zawodnika w 90% na ławce też mija się z celem i dla klubu i samego zawodnika.
Opublikowano 24 Października 201114 l mam inne zdanie na ten temat. [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 11:02_________________________________________________no chyba że sam zawodnik chce odejść...
Opublikowano 24 Października 201114 l a jakby nie chciał odejść do nie wiem 40 to byś go trzymał w podstawowym składzie drużyny która chce walczyć i mistrza w lidze? To jest przykre, jak legenda musi odejść ale taki jest sport i tyle.
Opublikowano 24 Października 201114 l Autor Ja uważam że to wcale nie jest przykre i tyle... Żeby ktoś został legendą kiedyś w końcu musi odejść i przede wszystkim nic nie trwa wiecznie... A robienie sobie dobrze wzajemnie na siłę nikomu nie przyniesie na pewno nic dobrego :gwizdanie: Lepsza dla Raula ława w Realu czy gra i gwiazdorzenie w innym, ale słabszym klubie... Skoro del Piero się do składu nie łapie to albo kończy karierę w ukochanym klubie, albo idzie sobie jeszcze gdzie indziej pograć - co w tym dziwnego, nierozumiem