Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:notworthy: :oklaski: a Lato :bicz: :bicz3:
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

coniektórzy to jarają sie jak małpa dynamitem.

Jak Makaveli ZAwiszą :decayed:

jak ty tą śmieszną barceloną :gwizdanie:

Pojechałeś mi :( :( :(

wybacz, nie chciałem ;(

coniektórzy to jarają sie jak małpa dynamitem.

Jak Makaveli ZAwiszą :decayed:

jak ty tą śmieszną barceloną :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: widze ze roznice w pilce sie zacieraja , zachwyt nad gra Zawiszy siega zachwytowi nad gra Barcelony , nie to zebym chcial ta teze obalac ale... :polew: :polew: :polew: :polew: - PROSZE WAS. Z drugiej strony ... jak ktos kocha swoj klub to dla niego liczy sie tylko To i za to szacun dla kibicow Zawiszy i nie tylko :hi: - wszak prawdziwa milosc slepa jest :tongue4:

a czy gdziekolwiek napisałem, że zachwycam się Zawiszą? nie. ba! ani razu nie miałem czasu pójść na ich mecz w rundzie jesiennej.. tylko gdy czytam na bieżąco ten temat i widzę najpierw posty Damiana vel. Inspektora czy jeszcze inny nick, który sobie wymyśli ( :wink4: ) czasem chce mi się śmiać (gdy wnet spuszcza się nad wygraną barcelony nad jakąś słabą drużyną), a gdy przykładowo Grzegorz (-makaveli-) chce się czymś podzielić odnośnie Zawiszy to od razu się naśmiewa i jest pewna szydera...

Inspektorze, Damianie czy jeszcze jakkolwiek wolisz... jeszcze raz proszę: wybacz mi, że Ci pojechałem :embarrassed: nie będę mógł spać przez to w nocy... :(

:polew:

Opublikowano

Pokaz mi tekst w którym się "spuszczałem" nad gra Barcy gdy wygrała z jakimś outsiderem? Dawaj, a po drugie nie mam nic do zawiszy tylko generalnie gówno mnie ten klub obchodzi jak i kilka innych w PL. Tyle w temacie :)

Opublikowano

A mnie gowno Barca obchodzi...

Temat dla kazdego,wiec Twoje teksty do dypy sa...

Opublikowano

Tomek też Real kocham :wink4:[br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 22:47_________________________________________________A po drugie ja tutaj pisze raz na kilka miesięcy o Barcelonie więc nie wiem skąd twój post :)

Opublikowano

młodzież mamy zdolną,ale Smuda jakoś tego nie zauważa :disgust:

Opublikowano

Trójka do zera !!! Trafiła LEGIA frajera !!! :good:

Opublikowano

a jak tam Milan-Barca bo te buraki na Polsacie puścili mecz że aż żal?

Opublikowano

2;1 dla barcy, bardzo fajny mecz

Opublikowano

no to nieżle

Opublikowano

Mecz dobry, bardzo dobry ale sędzia jest zbyt po stronie Barcy no i to symulowanie :wallbash:

Opublikowano

2;1 dla barcy, bardzo fajny mecz

mecz fajny , ale duzo bledow i naciagany troche karny dla Barcy , choc tak naprawde Barcelona mogla strzelic juz 4 bramki ...raza nieskutecznoscia. Milan przycisnol w koncowce, Puyol to nie jest prawy obronca , nie nadaza i fauluje . Ogolnie obroncy obu druzyn graja dzis srednio . Nesta za zagranie reka powinien wyleciec z boiska (ale ze ma zolta to go oszczedzil).

p.s. ja narazie symulowania duzo nie widze. Keita dostal w jaja z 5m pilka ... wiec sie rozlozyl .To ze Nesta oparl sie na Xavim nie podlega watpliwosci tylko ze nie musial zagwizdac i tyle.

Opublikowano

żółtych kartek od cholery

Opublikowano

Mecz dobry, bardzo dobry ale sędzia jest zbyt po stronie Barcy no i to symulowanie :wallbash:

jak w większości przypadków :cool1:

Opublikowano

Bez przesady...

Opublikowano

Xavi Hernandez :kox:

Opublikowano

3-2 dla Barcelony :good:

Opublikowano

:facepalm:

[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:07_________________________________________________

3-2 dla Barcelony :good:

Valdez zenujaco dzis gra miedzy slupkami :kwasny: w przeciwienstwie do Abiatego ktory robi cuda

Opublikowano
  • Autor

Przynudzacie :decayed:

Opublikowano

:facepalm:

miszcz ciętej riposty znowu dał się sprowokować :naughty: