Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapewne slyszeliscie co wczoraj chlapnął na konferencji ?

The Special None

po prostu bezczelny bufon

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
19 minut temu, Kamyk napisał:

zapewne slyszeliscie co wczoraj chlapnął na konferencji ?

The Special None

po prostu bezczelny bufon

Tomek, jako kolejna osoba nie przytaczasz całej jego wypowiedzi tylko dajesz linka do niepełnej wypowiedzi pseudo fachowców szukających sensacji.

Poszukaj całej wypowiedzi Mou    :wink:

Opublikowano

Wypowiedź Mourinho trwa 1,5 minuty, a nie składa się tylko z tego zdania, które zacytował jak pół piłkarskiego świata w celu manipulacji. Udanej jak widać.

Cała wypowiedź Mourinho brzmi:

"Nie robiłbym z tego dramatu, nie ma na to czasu. Mamy mecz w sobotę. Nie mamy czasu być smutnym więcej niż 24h. Taka jest piłka, to nie koniec świata. Siedziałem w tym fotelu dwa razy, dwa razy eliminując MU w domu. Byłem tu z Porto, MU odpadło. Byłem z Realem, MU odpadło. Więc nie sądzę, że taka sytuacja to coś nowego dla klubu. Oczywiście będąc menedżerem Man United i przegranie tego pojedynku w Lidze Mistrzów u siebie jest rozczarowaniem."

KONTEKST jest więc taki, że Manchester United potrafi radzić sobie z takimi sytuacjami, nie przegrywamy pierwszy raz podobnej stawki meczu, umiemy i poradzimy sobie z tym, bo za chwilę kolejny ważny mecz.

ALE DALEJ MANIPULUJMY. Nie jestem zadowolony - tak jeszcze wyjaśniając - z taktyki i pewnych decyzji, ale wina leży po połowie - po stronie piłkarzy i trenera. Mourinho nie stoi dwa metry przed bramką obok Lukaku i nie ustawia mu piłki do pustej bramki, by padł gol. Mourinho nie wejdzie na boisko i nie podbije statystyk, ani dokładności podań. Mourinho desygnuje do gry 11stkę, która ma grać na 101%. I jak coś nie gra, może zmienić tylko trzech. Reszta wciąż jest w nogach piłkarzy.

To tak na chłodno :wink:

Edytowane przez stanley

Opublikowano

Stachu uwielbiam się z Tobą nie zgadzać :)

Ja twierdzę że jest powód by właśnie robić dramat, bo właśnie dramat się stał. Rozumiem odpaść w wielkim stylu z wielką drużyną, ale w dwumeczu MU nie pokazało nic godnego zapamiętania. Podkreślam słowo nic, bo tak po prostu było. Oddali żenującą ilość strzałów na bramkę, mieli fatalny występ w meczu nr 1, wychodzili z uprzywilejowanej pozycji grając potem u siebie, a oddali piłkę i jej posiadanie jakby grali z kimś od siebie w Europie lepszym. Bo wiem doskonale, że w Europie są na dziś zespoły o wiele lepsze od MU i gdyby przegrali z jednym z nich, to by się pewnie nic nie stało. Niemniej jednak zawalili całkowicie sezon, próbując aktualnie zasłonić się jakimś krajowym pucharem w ostatnich rozgrywkach (ciągle jest tam 8 drużyn z czego 6 z PL), który potencjalnie mogą zdobyć.

Obiektywnie nie twierdzę, że LM była do wygrania przez MU w tym roku, bo byłoby to po prostu naiwne , lecz Żoze mówiąc że nie ma dramatu i że MU już przegrywał nie raz i to z nim na ławce trenerskiej po przeciwnej stronie, gość po prostu nie ma za grosz wyczucia chwili i dobrego smaku. Nie potrafi się obronić z taktyki, składu i wstawienia defensywnych pomocników zamiast kreatywnych, nietrafionych zmian więc oskarża i rzuca inwektywami na prawo i lewo

Idiota

Takie jest moje zdanie, również na chłodno, po przejrzeniu stosu materiałów i opinii z Anglii zamieszczonych na YT. Rio, Scholes, Souness, Gerrard i Wright zadali dziesiątki pytań które można streścić krótkim - co to q..a miało być ???

Opublikowano

Chodziło mi o samo zdanie wyrwane z całej jego wypowiedzi, które to teraz wszyscy cytują.
To tak jak że zdaniem Rydzyka o samochodach od bezdomnego. Ciekawe ile osób słyszało całą jego wypowiedź.
A to, że MU nic nie gra w tym sezonie to niestety dobrze o tym wiem. To, że odpadło że średnią Sevillą też wiem.
Ale nie tylko trener jest temu winny.
Szkoda dalszego pisania ;)

Opublikowano
Stachu uwielbiam się z Tobą nie zgadzać [emoji4]
Ja twierdzę że jest powód by właśnie robić dramat, bo właśnie dramat się stał. Rozumiem odpaść w wielkim stylu z wielką drużyną, ale w dwumeczu MU nie pokazało nic godnego zapamiętania. Podkreślam słowo nic, bo tak po prostu było. Oddali żenującą ilość strzałów na bramkę, mieli fatalny występ w meczu nr 1, wychodzili z uprzywilejowanej pozycji grając potem u siebie, a oddali piłkę i jej posiadanie jakby grali z kimś od siebie w Europie lepszym. Bo wiem doskonale, że w Europie są na dziś zespoły o wiele lepsze od MU i gdyby przegrali z jednym z nich, to by się pewnie nic nie stało. Niemniej jednak zawalili całkowicie sezon, próbując aktualnie zasłonić się jakimś krajowym pucharem w ostatnich rozgrywkach (ciągle jest tam 8 drużyn z czego 6 z PL), który potencjalnie mogą zdobyć.
Obiektywnie nie twierdzę, że LM była do wygrania przez MU w tym roku, bo byłoby to po prostu naiwne , lecz Żoze mówiąc że nie ma dramatu i że MU już przegrywał nie raz i to z nim na ławce trenerskiej po przeciwnej stronie, gość po prostu nie ma za grosz wyczucia chwili i dobrego smaku. Nie potrafi się obronić z taktyki, składu i wstawienia defensywnych pomocników zamiast kreatywnych, nietrafionych zmian więc oskarża i rzuca inwektywami na prawo i lewo
Idiota
Takie jest moje zdanie, również na chłodno, po przejrzeniu stosu materiałów i opinii z Anglii zamieszczonych na YT. Rio, Scholes, Souness, Gerrard i Wright zadali dziesiątki pytań które można streścić krótkim - co to q..a miało być ???
+1000
Podpisuje się pod tą wypowiedzią

A oni jeszcze z nim kontrakt przedłużyli [emoji21][emoji26]
Opublikowano
6 godzin temu, Kamyk napisał:

Stachu uwielbiam się z Tobą nie zgadzać :)

Idiota

:decayed:

Dla mnie dramatu nie ma, bo też niewiele się po MU spodziewałem. Co prawda byłem na 75% przekonany, że w rewanżu wygramy z Sevillą 1:0 ( ulubiony wynik naszego Coacha) .  Podobała Ci się gra Włochów kiedy zdobywali MŚ i Europy? Mi osobiście nie, bo grali jak ostatnio Juve na Wembley. Ale grali skutecznie i efektywnie, a o stylu mało kto pamięta.   Poza tym w formie jest tylko De Gea, Matic w miarę, choć czasem też popełnia pojedyńcze błędy za długo holując piłkę, niekiedy szarpnie Rashford czy Martial. Lukaku chyba powoli wraca do strzelania bramek. Natomiast gdzie jest Pogba i Sanchez ??? Bo chyba nikt nie jest naiwny, że można budować team w oparciu o pięć dobrych meczów w sezonie Lingarda ?    Ja też, pewnie jak i Ty wolałbym wczoraj zobaczyć zamiast Afro, np Mate.   

Druga sprawa: nasz cały blok defensywny jest bardzo słaby, powiedziałbym, że cały do oddania po różnych WBA, Stoke itp   Smalling, Jones, Lindelof sieją tylko zamęt. Nasi boczni obrońcy nie potrafią wrzucić piłki w pełnym biegu ( czy Valencia kiedyś to zrobił, posyłając napastnikowi piłkę na nos ? )  Ilość straconych bramek nieco myląca przez ilość udanych interwencji naszego bramkarza. Na miejscu De Gei postawiłbym władzy MU ultimatum: albo kupicie mi porządnych obrońców, albo idę do Realu.

Przywołałeś kilku świetnych byłych piłkarzy, którzy nic w trenerce jeszcze nie pokazali( brakuje jeszcze byłego trenera Valencii : Nevilla  :wink:  )   Może mają coś do powiedzenia, ale Mou mogą póki co mówić Panie Trenerze.    Krytykować i narzekać potrafi każdy, wiemy jak to jest. Naprawić -już tylko nieliczni.  Myślę, że winą za słabą grę w tym sezonie trzeba podzielić na pół, pomiędzy piłkarzy, a sztab szkoleniowy. Gdyby trenerem był np Moyes - właśnie by go zwolniono  :wink:

A tak już poza tym, oglądałem wczoraj jedynie drugą połowę, może dzięki temu straciłem mnie nerwów niż Ty  :decayed:

BTW  Chelsea dzisiaj nieźle mimo straty dwóch bramek, hiszpanie już zaczynają się kłaść przy byle dotknięciu  :facepalm:   

Edytowane przez stanley

Opublikowano

Messi to jest jednak klasa.

Wysłane z S8

Opublikowano
23 minuty temu, chudy13101980 napisał:

Messi to jest jednak klasa.

Wysłane z S8

:wink:

Opublikowano

nie do końca pamiętam, czy to powiedział Lineker u siebie w programie czy ktoś inny, ale to śmiało i bez żadnych zahamowań głośno powtórzę

takich dwóch killerów w postaci CR7 i Messiego długo na planecie Ziemia nie będzie

w konsekwencji cieszmy się, że możemy oglądać ich, ich rywalizację i popisy tychże

bo takie zjawiska zdarzają się raz na dziesiątki lat

Opublikowano
15 godzin temu, Kamyk napisał:

nie do końca pamiętam, czy to powiedział Lineker u siebie w programie czy ktoś inny, ale to śmiało i bez żadnych zahamowań głośno powtórzę

takich dwóch killerów w postaci CR7 i Messiego długo na planecie Ziemia nie będzie

w konsekwencji cieszmy się, że możemy oglądać ich, ich rywalizację i popisy tychże

bo takie zjawiska zdarzają się raz na dziesiątki lat

Nic dodać i nic ująć !!!

Opublikowano

Mam strasznie głupie przeczucie, że Arsenal wywinie dzisiaj jakiś numer...

Opublikowano
Take it easy :-)
Opublikowano
Byli by większymi frajerami niż MU ;)
Opublikowano
6 minut temu, Kamyk napisał:
8 minut temu, Yuri22 napisał:

Take it easy :-)

Łatwo Ci mówić, bo ty przynajmniej wiesz, że sobie swoich pooglądasz w przyszłym sezonie w Lidze Mistrzów ;).

4 minuty temu, stanley napisał:

Byli by większymi frajerami niż MU ;)

W tym sezonie są zdolni do wszystkiego ;).

No nic. Zobaczymy.

Opublikowano

Jak na razie świetny start

Opublikowano

Zaczynają się emocje  :kox:

Opublikowano
2 minuty temu, stanley napisał:

Zaczynają się emocje  :kox:

Uprzedziłes mnie :)

Opublikowano
Teraz, stanley napisał:

o cur... karny?    Gatuso temu sędziemu chyba wpier*doli    Wellbeck ty ściulu