Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yebany!!

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To się nam Zielu już wystrzelał na ten rok?

Opublikowano

Dawno nie oglądałem meczu reprezentacji, a akurat włączyłem drugą połowę. Nie będę tego "kopania" komentować.

Opublikowano

Byłem przekonany, że Koreańce wsadzą na 2:3  :ph34r:

Opublikowano

No i weź tu człowieku bądź mądry. Z Nigerią zagrali w sumie niezły mecz i wp***dol. Z Koreańcami zagrali totalny piach i wygrali :kox:. W drugiej połowie ewidentnie brakowało takiego Krychowiaka w formie. Kogoś kto by porządził w środku pola, potrzymał piłkę i wybijał z rytmu przeciwnika.

Tak ogólnie stwierdzam, że my po prostu nie mamy ludzi do tego systemu z 3 obrońcami i wahadłami. 

Opublikowano
3 godziny temu, Yuri22 napisał:

Tak ogólnie stwierdzam, że my po prostu nie mamy ludzi do tego systemu z 3 obrońcami i wahadłami. 

Też odnoszę takie wrażenie. Moim zdaniem eksperyment nieudany i mam nadzieję, że Nawałce nie przyjdzie do głowy forsowanie takiego ustawienia na mistrzostwach.

Opublikowano
3 minuty temu, bastiv40 napisał:

Też odnoszę takie wrażenie. Moim zdaniem eksperyment nieudany i mam nadzieję, że Nawałce nie przyjdzie do głowy forsowanie takiego ustawienia na mistrzostwach.

Tylko problem w tym, że tego naszego 4-4-2 czy 4-5-1 (albo 4-2-3-1 jak kto woli) to już się wszyscy nauczyli, co było widać w eliminacjach do MŚ. Wariant z 3 stoperami i wahadłami daje dużo większe możliwości, tylko  że wtedy bardzo dużo zależy od tych wahadeł właśnie, a tutaj bez Błaszczykowskiego w formie to ja tego nie widzę. Rybus i Jędrzejczyk w ataku jeszcze jakoś sobie radzą (chociaż Jędrzejczyk w obecnej formie...), ale bronić w tym systemie to oni za bardzo nie umieją. 

Ja tam generalnie się nie spinam, bo sparing to sparing i nie ma co dramatyzować. Te mecze są po to, żeby testować nowe ustawienia i wprowadzać nowych zawodników. Zobaczcie jakie cuda się działy w innych meczach. Portugalia w piątek do 92 minuty przegrywała 0-1 z Egiptem, a teraz Holandia ich zlała 3-0 i to u nich. Wczoraj Argentynę wdeptali w ziemię Hiszpanie 6-1. Nasi grupowi rywale, poza Kolumbią, też bez szału. Senegal 1-1 z Uzbekistanem i 0-0 z Bośnią, a Japonia w łeb z Ukrainą 1-2. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. 

Opublikowano

Jasne, po to są sparingi i jakoś daleko idących wniosków nie ma co wysnuwać. Ale też masz racje - jeśli chodzi o personalia jak i dyspozycję - w tych meczach zabrakło i ludzi i formy u niektórych. I tak można wejść w dyskusję na zasadzie "co by było, gdyby"... :P Na pewno też trwający sezon klubowy powoduje jakieś ograniczenia i wpływa na dyspozycję poszczególnych piłkarzy i w pewnym stopniu zaangażowanie i koncentrację. Najważniejsze, żeby w Rosji wszystko zagrało.

Opublikowano

bardzo przyjemne video

Opublikowano
1 minutę temu, Kamyk napisał:

bardzo przyjemne video

widziałem, komentarz w języku angielskim jest  :thumbup1:    reakcje dzieci  :kox:

Opublikowano

hmmmmm

Opublikowano

Spokojnie. Repliki (w sensie nie podróby, tylko meczówki w gorszym wykonaniu) chodzą po 299zł, a jeszcze tańsze wersje bez bajerów typu orzełek prasowany, a nie wyszywany, itp. są po 199zł.

P.S. Na Alledrogo są już nawet w niższych cenach niż te powyżej. 

Edytowane przez Yuri22

Opublikowano

ot tak na dzień dobry :D

DZeFNcbW4AApnkM.jpg

Edytowane przez Kamyk

Opublikowano
13 godzin temu, Kamyk napisał:

ot tak na dzień dobry :D

DZeFNcbW4AApnkM.jpg

:polew::polew::polew:

Opublikowano

No Łukasz 3m się