Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekam na powrót Juve :decayed:

uuuu chłopie to trochę poczekasz :decayed:
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 847,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tu duzo mowic... Przed meczem straszono sila ManU ja tej sily nie widzialem wogole... :no: siedzial ze mna kibic ManU ktory po Bramce Rooneya skakal do gory ale powiedzial mi po tej bramce ze i tak Barcelona wygra bo jest 2klasy wyzej niz ManU ... Stety to prawda :kox: :kox: . Roznica byla kolosalna...jeszcze wieksza niz ta w Rzymie. ManU biegal jak dzieci we mgle... Niektore klepki graczy Blaugrana to byla czysta drwina z obrony i techniki graczy z wysp. Jak dla mnie wynik nie odzwierciedla tego co sie dzialo na boisku. To samo potwierdzil kibic ManU ze jakby Barcelona byla skuteczniejsza to bylo by z 5-1 .

Zawiodlem sie na tym "mega poziomie " angielskiej ligi po raz drugi ... Od 8min grala jedna druzyna a ta druga przypadkowo zdobyla bramke.

Jak ktos wlaczyl w 75min to mogl miec poczucie ze ManU naciera ale ... kto wie jak gra Barcelona i ogladal niejeden mecz/final z nia w roli glownej to wlasnie zdaje sobie sprawe z tego ze byli o wiele lepsi .

Tyle w tym temacie , spodziewalem sie wyrownanego meczu a moim zdaniem FCB zdeklasowalo ManU , bez urazy dla tego klubu bo to swietny klub niestety zyjemy w erze Barcelony i trzeba sie ztym pogodzic :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Sranie w banie. Mmcv nie osraj sie ta mega gra barcelony.

Pierwsza polowa zdedydowanie dla ManU.

Pojedyncze akcje Farcy i gol zrobily wrazenie.

Druga natomiast to juz zdecydowanie dominacja Barcy,za co naleza sie gratulacje.

Zdecydowane zwyciestwo.

Ale zeby powiedziec,ze jest gorzej niz w Rzymie to bym nie przesadzal.

I tak twierdze,ze to ostatni sezon srarcy na takim poziomie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bieniek miej szacunek dla innych klubów i niepisz w stylu "Srarca" itd itp

Tylko ty jeden w taki sposób się tutaj odnosisz i to ewidentnie świadczy o twoim niskim poziomie ... szacunku dla rywala :cool1:

Można z przeciwnika podrwić ale bez przesady :wink4:

Dopóki Guardiola będzie trenerem Barcy za bardzo bym się nie łudził jeśli chodzi o plany Realu :wink4:

Apropo meczu:

Pierwsza połowa bardziej wyrównana ale ze wskazaniem na ManU (według Bieńka ManU miało przewagę bo oddało w pierwszej połowie aż 1 strzał na bramkę)

Druga połowa ewidentnie pod dyktando Barcy i jak napisał "mmcv" gracze ManU biegali jak dzieci we mgle :tongue4:

Bramki dla Barcy ładne choc Van Der Saar wcale swojej druzynie nie pomagał np. bramka Messiego na 2-1 :naughty:

Wogóle Messi to geniusz

Tak czy siak jedynym klubem który w tym sezonie mógł z Barcą powalczyć był Real i wg mnie to właśnie Ream jest siłą nr 2 w Europie :cool1::good:

Brawa dla Sir Alexa za pomeczową wypowiedź na konferencji prasowej - wyraźił szacunek dla rywala a nie jak Mou :decayed:

Wygrała Piłka Nożna :tongue4:[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 09:02_________________________________________________

Sranie w banie. Mmcv nie osraj sie ta mega gra barcelony.

Pojedyncze akcje Farcy i gol zrobily wrazenie.

I tak twierdze,ze to ostatni sezon srarcy na takim poziomie :polew: :polew: :polew:

Po prostu mi Cię żal :polew:

Opublikowano

dobra koniec marudzenia o tym marnym meczyku

dzisiaj są prawdziwe emocje :evil:

Zawisza - Tur Turek :kox:

....do awansu jeden krok :naughty:

Opublikowano

Inspektor to mi jes Ciebie zal.

Twoj obiektywizm i slepe zapatrzenie w fantastyczna gre barcy jest godne podziwu :decayed: :decayed:

Wczoraj byli lepsi,ale zeby az tak zgnietli ManU to nie widzialem.

A co uwazasz Guardiole za takiego wybitnego trenera,ze nikt nie ma szans?? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Inspektor to mi jes Ciebie zal.

Twoj obiektywizm i slepe zapatrzenie w fantastyczna gre barcy jest godne podziwu :decayed: :decayed:

Kolego jak ja kibicowałem Barcelonie to ty srałeś jeszcze w pieluchy :decayed:

Nie jestem fanatycznie zapatrzony w grze Barcelony tylko po prostu jestem kibicem i wbrem twoim spostrzezeniom doceniam inne kluby i je SZANUJE czego w twoim przypadku powiedzieć nie można

KONIEC TEMATU

Opublikowano

Inspektor raz miałeś 41 lat,potem 24 a teraz 45 :polew: wehikuł czasu masz czy co :polew:

Opublikowano

:decayed:

Mam 89 :decayed:

Opublikowano

Pierwsza polowa zdedydowanie dla ManU.

Wczoraj byli lepsi,ale zeby az tak zgnietli ManU to nie widzialem.

polecam wizytę u optyka

i więcej obiektywizmu :tongue4:

Opublikowano
:polew::good:
Opublikowano

Bieniek nie pier... znow kocolapow bo nagle wszyscy kibice ManU znikli z forum po tym meczu ... A w komentarzach na devilpage jechane ze znow ich za***isty zespol dotrzymywal kroku Barcelonie przez 10min.

Jaka Ty widziales pierwsza polowe dla MANU ? chlopie oni grail przez 10min meczu !!! Wez sie ogarnij obejrzyj mecz jeszcze raz i sie zastanow co mowisz.

W Rzymie (ogladalem ten mecz z 4razy jak chcesz to Ci nagram i wysle) ManU walczyl jak rowny z rownym troche dluzej. Posiadanie pilki bylo nawet zblizone 46%-54% . A tu ? Tu byla dominacja zarowno w pilce w pressingu w akcjach (16 - 3 strzaly na bramke :gwizdanie: ).

Zagrali jak Arsenal z Barca na CN (zero strzalow na bramke) tylko udalo im sie oddac pare strzalow (1 celny :decayed: ) - jakby byl Ronaldo to byloby ich wiecej(na wiwat) :wink4: .

Po pierwszej polowie to Manchester powinien przegrywac 3-1 :tongue4: :tongue4:

Bieniek szacunek to podstawa :decayed: , ManU sie skompromitowal tym meczem i taka jest prawda. Jak uwazasz inaczej place za okuliste dla Ciebie :polew: :polew:

SAF : "To najlepszy zespół przeciwko któremu graliśmy i na pewno nie mamy się czego wstydzić" -

SAF : ""Przez chwilę myślałem, że mogliśmy zagrać lepiej, że była szansa. Ale po chwili zastanowienia zdałem sobie sprawę, że nie, że nie byliśmy w stanie zrobić nic więcej. Zagraliśmy najlepiej jak się dało, po prostu oni byli poza zasięgiem. Nigdy w karierze nie dostałem takiego lania i nigdy moja drużyna nie zasłużyła na porażkę bardziej niż tym razem". "

A Bieniek bedzie mowil ze w Rzymie bylo gorzej :wink4:

tyle w temacie .

FC Barcelona - Manchester United

Bramki: 3 - 1

Strzały: 16 - 3

Strzały celne: 12 - 1

Rzuty rożne: 6 - 0

Faule: 5 - 16

Żółte kartki: 2 - 2

Czerwone kartki: 0 - 0

Posiadanie piłki (% czasu gry): 63 - 37

a tak wogole ta bramka dla ManU nie padla z minimalnego spalonego :mysli:

Opublikowano

bo najlepszy w Polsce jest z Kozienic MKS :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: skonczcie juz pier***lic o tych Barcach MU itp;d

Opublikowano

skonczcie juz pier***lic o tych Barcach MU itp;d

popieram :good:
Opublikowano

Panowie skonczyl sie final Ligi Mistrzow o czym mam pisac , jakby wygral ManU to by sie AntyBarca rozpisala na 30 stron :cool1: .

Ogladalem wczoraj jeden z lepszych meczy w tym roku to sie dziele wrazeniami :polew: :polew: :polew:

p.s. temat jest pilka nozna a nie Ekstraklasa :wink4:

Opublikowano

ale ile można czytać o tych pseudogwiazdeczkach

zejdźmy na ziemie i zajmijmy się naszą realną piłką a nie fantastyką z TV [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 12:35_________________________________________________jak już pisałem ....dureń,debil,kretyn,palant,idiota,oszołom

http://rutube.ru/tracks/4478447.html?v=c7aa1fa35fa4d74a8821cd75a78c581e

Opublikowano

Bieniu....należą się brawa dla Barcelony ale zlej te komentarze zobaczymy ilu kibiców na tym forum będzie kibicować Barcelonie jak zacznie kiedyś przegrywać .... :gwizdanie:

Opublikowano

Ja napewno będę :good:

Zawsze :wink4:

Do smierci :kox:

Opublikowano

Kto kibicuje danej drużynie dajmy 20 parę lat ma prawo nazywać się kibicem

a nie ten który kibicuje w danym sezonie najlepszej drużynie :confused4: