stanley Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 są w czymś o wiele więcej niż w gazie na YT jest fajnie pokazane jak grają od czasu gdy przyszedł Klopp mówimy w sumie o tym sezonie, bo ma pakę pod siebie to wygląda naprawdę bardzo dobrze czasy LVG minęły, więcej wiary
Kamyk Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 czy wyznacznikiem nie powinna być ilość zdobytych punktów vel miejsce w tabeli? więc co się zmieniło?
pajda Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 są w czymś o wiele więcej niż w gazie na YT jest fajnie pokazane jak grają od czasu gdy przyszedł Klopp mówimy w sumie o tym sezonie, bo ma pakę pod siebie to wygląda naprawdę bardzo dobrze Daj linka
stanley Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 czy wyznacznikiem nie powinna być ilość zdobytych punktów vel miejsce w tabeli? więc co się zmieniło? Gra, może nie jest zadowalająco, ale jest sporo lepiej. Pamiętaj też, ze Klopp pracuje już ponad rok. Poza tym ciekawi mnie co Mou zrobi z Rooneyem, który jest bez formy, ale który może swoją walką, doświadczeniem i determinacją sporo wnieść
Kamyk Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Pogba cieniuje Roo tak samo Carrick ogony Herrera mało środek jest bardzo słaby, Mata się wręcz wybija ponad ten żenujący poziom przy takich pieniądzach,coś tam jest nie w porządku a Jose był bez roboty od stycznia, jak dobrze pamiętam więc z Woodwardem na pewno ustalali co i jak nikt mi nie powie że było inaczej Edytowane 16 Października 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Pogba cieniuje Roo tak samo Carrick ogony Herrera mało środek jest bardzo słaby, Mata się wręcz wybija ponad ten żenujący poziom przy takich pieniądzach,coś tam jest nie w porządku a Jose był bez roboty od stycznia, jak dobrze pamiętam więc z Woodwardem na pewno ustalali co i jak nikt mi nie powie że było inaczej pogadamy jutro
stanley Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Na pewno :-) szansę widzę w zawsze niepewnym Mignoltem i jego grą na przedpolu, mam nadzieję, że Mou o tym pamięta ponadto oni nie mają napastników, wszystko gra II linia
Kamyk Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Oj nie wiem Mane is on fire, Sturridge też całkiem dobrze A środek z Coutinho Firmino i dziadkiem Milnerem Ładnie, szybko i skutecznie Heavy metal
pajda Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Za ponad 12 godz się wyjaśni :-)
Kamyk Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 najlepej to chyba było na linii Evra Suarez ale te inne wojenki, no ten mecz ma ładunek od zawsze Carragher Scholes Gerrard Vidic wojownicy :-) . a kibice Legły już w Madrycie serdecznie przywitani http://futbol.as.com/futbol/2016/10/17/champions/1476661747_150164.html?autoplay=1&id_externo_rsoc=CM_ES_TW_Mo_11_30_Cham_F%C3%BAt_Real_Suce
Damian Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Wstyd......ale popieram dzialania Hiszpańskiej policji.....buractwo trzeba tępić Edytowane 17 Października 2016 przez Damian
Kamyk Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Na livescore są już składy. Ani Rooneya ani owcy niet
pajda Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Siadamy wygodnie w fotelu i ruszamy!
stanley Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Póki co, nieźle się to ogląda
chudy13101980 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Liczyłem ma coś więcej ze strony Liverpoolu.ManU może ich ograć. Wysłane z s7 Edge
Kamyk Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Przez 30 minut było miodzio Zmeczyli się?
Rekomendowane odpowiedzi