audia4a4 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam Wiem że ten temat już kiedyś był poruszany ,ale jak to bywa jak czegoś się potrzebuje to tego nie da się poprostu znaleźć, potrzebuje schematy demontażu klamki zewnętrznej drzwiowej od strony kierowcy, bo musze ją zdemontować i wymienić na nowa bo nawet przy lekkim basie mi pierdzi.Pomoże ktoś?? Z góry dziękuje
iwadrian Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zeby zdjąć całą klamkę musisz tapicerkę drzwi zdjąć, odpiąć cięgiełko idące do zamka, przesunąć blaszkę zabezpieczającą i wyjąć klamkę. Możesz też zdjąć samą nakładkę klamki (tą lakierowaną). przytrzymaj klamkę w pozycji otwartej i cienkim śrubokrętem przesuń zabezpieczenie w górnej części klamki.
steve69 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam Wiem że ten temat już kiedyś był poruszany ,ale jak to bywa jak czegoś się potrzebuje to tego nie da się poprostu znaleźć, potrzebuje schematy demontażu klamki zewnętrznej drzwiowej od strony kierowcy, bo musze ją zdemontować i wymienić na nowa bo nawet przy lekkim basie mi pierdzi.Pomoże ktoś?? Z góry dziękuje Gdybyś się trochę przyłożył, to byś znalazł. Watek sprzed 6 dni: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=139862.msg1675915#msg1675915 -- Pozdrawiam. Sławek
Chuck Norris Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dokładnie, bodajże 3 strona tego działu wszystko w tym wątku jest opisane, sam będę to robił na dniach. Wystarczy użyć opcji to nie boli.
Rekomendowane odpowiedzi