wesoly1601 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 W mojej Olipiadzie odezwały się łożyska alternatora... Czas na wymianę! Jakie mogą być koszta wymiany ich w warsztacie?
rob74 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie wiem czy będzie się komuś chciało bawić w warsztacie w wymianę łożysk. Alternator występuję jako całość jedna cześć. Spróbuj sam koszt łożysk to około 50 zł. No chyba że kupisz alternator po regeneracji. Jeśli będziesz sie bawił w wymianę sam dobrze zrób luty. Pozdrawiam
Fido Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie wiem czy będzie się komuś chciało bawić w warsztacie w wymianę łożysk Kowalowi się nie będzie chciało ale są warsztaty co robią to bez łaski i za nie duże pieniążki. W B5 wymieniałem łożyska przy okazji wymiany szczotek bo się skończyły. We warsztacie za wymianę łożysk płaciłem 40 zł (koszt robocizny). Koszt łożysk swoją drogą.
tomcio1600 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja za pełną regeneracje alternatora płaciłem chyba 120zł. (pomiary, czyszczenie całości, szczotki, łożyska - kompletna usługa)
beny. Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja z kolei za kompletna regenerację jak kolega wyżej zapłaciłem 100zł Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi