Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Zapieczone śruby od mocowania zacisku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki :hi:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 01:05_________________________________________________Dziś kupiłem śruby według tego co napisał becio2004, w sklepie ze śrubami (koszt 8 śrub i podkładek żłobkowanych 7zł) :good:

Opublikowano

Na przyszlosc traktuj takie sruby pistoletem udarowym na powietrze. Ale zanim go przylozysz to popryskaj WD40 i zostaw na dobe. Najstarsze sruby tak odkrecalem. Zawsze szlo.

Opublikowano

tak kolego zgadza się, tylko że trzeba mieś ten klucz i kompresor a u mnie ani garażu ani kasy na dobry sprzęt. poza tym nie jestem zawodowym mechanikiem i sam naprawiam swoje auto.

pozdrawiam

Opublikowano

Ja tez tego nie mam, ale jak mam taka robote to jade na taki warsztat gdzie maja i gdzie moge sam to robic- mam to szczescie ze w okolicy mam taki- ale zdaje sobie sprawe ze nielatwo o takie cos- chcialem tylko podac dobry sposob. :)

Opublikowano

ja uporałem sie z wykręceniem że wspawałem imbus w śrube po tym jak obrobiła sie na okrągło, i poszło a psikanie pukanie nie dawało efektu a dwa dni wcześniej zaczołem psikać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja dzisiaj robiłem tył i mój sposób na odkręcenie to żabka do hydrauliki bo imbus zrobił się na okrągło, a potem jak już chciałem wkręcić z powrotem to przyspawałem nakrętkę 22 i też dało radę. Imbus też wspawałem 2 dni wcześniej w drugim kole ale co się okazało, że go przegrzałem i po delikatnym ruszeniu złamał się w pół.