Opublikowano 2 Lipca 201016 l Jakiś dobry producent pasty-wosku żeby się błyszczał jak psu..... ?? Zancie może ?? Albo może konkretny produkt? ALbo zestawik? Na razie korzystam zwosku na mokro - ale nie jestem do końca zadowolony z efektu. (SONAX) Z góry dzięki
Opublikowano 2 Lipca 201016 l z nisko budrzetowych to polecam T-Cut ok 30 zł a efekt naprawdę fajny zwłaszcza na głębokich kolorach - u mnie w bordowym (poprzednie autko) efekt był kozacki zwłaszcza wieczorem jak już się ściemniło - błyszczał dokładnie tak jak psu jajca teraz przy sreberku mniej jest to widoczne ale mogę polecić
Opublikowano 2 Lipca 201016 l http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_kosmetyki_meguiars_dobre_ceny_dla_klubu-t1514.0.html Polecam NXT Generation Tech Wax 2.0
Opublikowano 2 Lipca 201016 l z nisko budrzetowych to polecam T-Cut ok 30 zł ja też go używam raz na jakiś czas i jestem zadowolony
Opublikowano 2 Lipca 201016 l Ja do czarnego auta daję politurę TURTLE WAX GLOSS GUARD i już jest ładnie. Szybko się nakłada, zasycha i poleruje. I ładnie pachnie A jak mam więcej czasu to daję najpierw wosk K2 ULTRA WAX (pasta nakładana gąbką) i dopiero później politurę. Schodzi się ale efekt jest Kosztuje to jakieś 30-40 i na nawet wydajne jest. Szczególnie politura. Nigdy nie próbowałem wosków koloryzujących, może efekt jest lepszy A co masz na myśli pisząc "wosk na mokro"?
Opublikowano 2 Lipca 201016 l Nigdy nie próbowałem wosków koloryzujących, może efekt jest lepszy właśnie zapomniałem o tym dopisać poprzednio, przy koloryzującym jest jeszcze lepszy efekt
Opublikowano 3 Lipca 201016 l Ja użwywam Sonax i jest w miarę ok. Niestety produkty firmy meguiars kosztują sporo. Powiedzmy, że do do 3 mycia samochodu widać jakiś efekt polerki
Opublikowano 3 Lipca 201016 l Niestety produkty firmy meguiars kosztują sporo. Kosztują sporo w PL, a w Stanach taniocha
Opublikowano 3 Lipca 201016 l Niestety produkty firmy meguiars kosztują sporo. Kosztują sporo w PL, a w Stanach taniocha to zróbmy klubową ściepę i zamówimy tego trochę
Opublikowano 3 Lipca 201016 l a ja używam wosku BMW :)jedno położenie wystarczy na dwa miesiące moim zdaniem, na ile wystarcza wosk ( pasta itp) to zależy od kilku czynników 1. czy auto stoi w garażu 2. ile km przejżdzasz miesięcznie/tygodniowo 3. jak często myjesz samochód myślę, że to te najważniejsze...
Opublikowano 4 Lipca 201016 l a ja używam wosku BMW :)jedno położenie wystarczy na dwa miesiące moim zdaniem, na ile wystarcza wosk ( pasta itp) to zależy od kilku czynników 1. czy auto stoi w garażu 2. ile km przejżdzasz miesięcznie/tygodniowo 3. jak często myjesz samochód myślę, że to te najważniejsze... to prawda bo np auto parkowane pod drzewami o tej porze roku...na nie wiele zda sie nawet najlpeszy wosk (takie scierwo leci z tych drzew)