blaster99 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Z pewnych wzgledow potrzebuje przelozyc kierunkowskaz na prawa strone... ma ktos pojecie jak najlepiej moznaby takie cos zrobic ? czy to w ogole mozliwe ?
Gość spedyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Manetkę chcesz przekładać? Kup francuza
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Chyba chodzi ci o boczny kierunek ?
blaster99 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Chodzi mi o to by manetka mogla byc obsluzona prawa ręką
Gość spedyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Sorki blaster99 w pierwszej chwili jak przeczytałem twój pierwszy post to też miałem na myśli kierunki w lampach albo błotnikach Poszukaj może angielskie wersje były robione lustrzane do wersji europejskiej, choć bardzo wątpię. Jeżeli angielskie wersje są takie jak europejskie to ciężko będzie coklwiek zrobić, chyba że wyprowadzisz kabelki gdzieś na deskę i zamontujesz zwykły przełącznik który pracuje w trzech pozycjach BTW w starszych francuskich autach były manetki od kierunków po złej stronie
blaster99 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Angielskie wersje sa takie same pod tym wzgledem... chyba zostane przy zwyklym przelaczniku
Rekomendowane odpowiedzi