Opublikowano 23 Września 201015 l Piotrek a Ty na ile masz zrobione? a ja mam serie ;( ale narazie Piotr ma serie 1.6
Opublikowano 23 Września 201015 l Piotrek wrzucil jeszcze magnetyzer i lyka wszystkie 2.8 V6 :gwizdanie: Dawid a jak u Ciebie AWX + program? bo robie z każdym wywiad nie mogłeś dać swojego też na 170km ? i dobry moment
Opublikowano 23 Września 201015 l Piotrek wrzucil jeszcze magnetyzer i lyka wszystkie 2.8 V6 :gwizdanie: Dawid a jak u Ciebie AWX + program? bo robie z każdym wywiad nie mogłeś dać swojego też na 170km ? i dobry moment to by było dla niego za mocne
Opublikowano 23 Września 201015 l może nie ma az takiej zdrowej seri przede wszystkim w grę wchodzi stan silnika ( tak myślę) Bo i tak te chipy co nam robią na seryjnych gratach to gotowce
Opublikowano 23 Września 201015 l Bo i tak te chipy co nam robią na seryjnych gratach to gotowce ja mam robiony od podstaw i.... efekt widać
Opublikowano 23 Września 201015 l Bo i tak te chipy co nam robią na seryjnych gratach to gotowce ja mam robiony od podstaw i.... efekt widać jest taka możliwość ja również nie narzekam
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power lepiej oddaj nam te graty
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power gadaliśmy o tym...
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co?
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co? i nie kusi Cię jak najszybciej zrobić program ?
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co? i nie kusi Cię jak najszybciej zrobić program ? no własnie kusi mnie ale wolalbym odrazu z turbo awx niż sam program bo potem korekty itd wiec za jedną robotą a nie mam tyle kasy na wszystko i w dodatku mam małe problemy finansowe ;(
Opublikowano 23 Września 201015 l kurde panowie stawiacie mnie teraz w niezręcznej sytuacji czy sprzedawać czy robić power sprzedać i kupić to co pisałeś na PW co to takiego? Łukasz, jechałeś już jakimś AJMem lub AFnempo programie ? (jeżeli to pytanie nie na miejscu to proszę się nie śmiać jechałem a co? i nie kusi Cię jak najszybciej zrobić program ? no własnie kusi mnie ale wolalbym odrazu z turbo awx niż sam program bo potem korekty itd wiec za jedną robotą a nie mam tyle kasy na wszystko i w dodatku mam małe problemy finansowe ;( problemy finansowe jak wiekszość, jakby mi Cristoforo sprzedał wszystko co ma w pakiecie na 24 raty x 0% to biore wszystko
Opublikowano 23 Września 201015 l na 6rat 0% Ty chyba robisz w marketingu i masz powiadomienia sms, jak coś piszę na twój temat :gwizdanie: cały czas myślę, czy co by tu zrobić z moim AJMem