Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Chip w AJM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie z tymi BRD aż tak macie nieciekawe opinie..

Ja obecnie w passacie mam BRD i po programie max moment ma przy 2200 obr/min czyli i dla sprzęgła łaskawie i całkiem ładnie wstaje..

wykrescu.jpg

A o AWX słyszałem nie ciekawe opinie.. I chyba BRD zostanie.. niech sobie dmucha.. a pompki też nie są wieczne.. jak zdechną oby nie za szybko, to wstawię mocniejsze... A na razie niech dmucha na te 160KM i zostawie IC oryginalny.. aż tak nie jest autko piłowane, żeby większą chłodnice zakładać.. :P Ale czas pokaże.. :)

tak by mi starczyło :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:16_________________________________________________

U mnie za Rogiem stoi i Passat i Audi.. :P

A jedyny słuszny kompromis między audi A4 a Passatem to Audi a6.. :P

a6 :mysli: są zajefajne ale zalezy jakie :cool1:

Opublikowano

A lampy "z A5" :cool1: ?

Opublikowano

Dalej nie rozumiem.. ??

Obecnie autko ma taki przód..

dscf9487.jpg

Co jest nie tak bo nie rozumiem..??

A chciałbym wiedzieć.. :P :P

Bo zawsze chętnie coś poprawię.. :)

Opublikowano

dla mnie jest ok :good:

Opublikowano

I taki przód mi się podoba, na forum golfa jest jakoś odwrotnie i myślałem, że obecnie masz dejlajny.

Nie zauważyłem tego zdania: "Udało się w końcu doprowadziłem Passata stylistycznie do ostatniego wyglądu.. I tak już zostanie.. " :wallbash:

Ale namieszałem :kwasny:

Teraz jest super :good:

Opublikowano

ja bym dał jeszcze tylko gril ze znaczkiem :good:

nie odbiegajmy od tematu tylko powiedzcie mi czy brać w ciemno awx za 400 podobno w dobrym stanie ? :mysli:

Opublikowano

A no to pisz dokładniej.. :)

Faktycznie zaczynałem w innym kierunku.. Był chrom były lampy z diodami były czarne listwy itp itd

sssssssssssssg.th.jpg

No ale naprostowałem autko mam nadzieję w dobrym kierunku.. :P

dscf9493.th.jpg

[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:40_________________________________________________Za 400 w dobrym stanie to bierz.. :P Za tyle to ja bym brał i nie wnikał.. :P

Opublikowano

A no to pisz dokładniej.. :)

Faktycznie zaczynałem w innym kierunku.. Był chrom były lampy z diodami były czarne listwy itp itd

sssssssssssssg.th.jpg

No ale naprostowałem autko mam nadzieję w dobrym kierunku.. :P

dscf9493.th.jpg

[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:40_________________________________________________Za 400 w dobrym stanie to bierz.. :P Za tyle to ja bym brał i nie wnikał.. :P

e dobrym bo byl kibel totalny :sick3:

tylko też dać 400 na marne :gwizdanie:

Opublikowano

Stary.. Jak nie masz jeszcze programu to zrób sam program i wrócisz do domu z bananem na twarzy.. :P

Jak będzie Ci mało to wymienisz turbo i pojedziesz na korektę.. i będziesz znowu miał banan na twarzy.. :P

A tak będziesz zadowolony raz.. a jak wrócisz może okazać się, że przy 170KM sprzęgło Ci się skończy..

Opublikowano

Stanley ma 170 km i jeździ jak burza :kox:

Opublikowano

nie wątpię.. a nawet wierze.... :)

Ale na start polecam program.. łatwo szybko i w normalnej cenie.. :)

Opublikowano

zrób program ale ugadaj się z tunerem że jak zmienisz graty to zrobi Ci korektę free albo za małą opłatą i ganiaj na program :good:

Opublikowano

ja kupiłem w końcu turbawkę od awx,avf itp z 2009 roku także myślę że nareszcie mój AJM ruszy z miejsca :>

Opublikowano

ja kupiłem w końcu turbawkę od awx,avf itp z 2009 roku także myślę że nareszcie mój AJM ruszy z miejsca :>

ile Cie to kosztowało ? :mysli:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:14_________________________________________________

zrób program ale ugadaj się z tunerem że jak zmienisz graty to zrobi Ci korektę free albo za małą opłatą i ganiaj na program :good:

duzo to jest roboty z taka korektą?

Opublikowano

troche ponad 800. aczkolwiek jeszcze leży na półce. aktualnie kminie co by tu zrobić z egr'em, bo mam kolektor dolotowy od awx w idelanym stanie ale on mi nie podejdzie pod egr od ajm, a z kolei nie chcę się pozbywać klapy gaszącej :P i tak w kółko

Opublikowano

troche ponad 800. aczkolwiek jeszcze leży na półce. aktualnie kminie co by tu zrobić z egr'em, bo mam kolektor dolotowy od awx w idelanym stanie ale on mi nie podejdzie pod egr od ajm, a z kolei nie chcę się pozbywać klapy gaszącej :P i tak w kółko

hyyyy tak koło tej ceny one chodzą ;)

rozumiem ze w dobrym stanie jest ?;)

Opublikowano

zeby ci sie w niej geometria nie zapiekla jak tak bedzie lezec na tej polce :decayed:

Opublikowano

zeby ci sie w niej geometria nie zapiekla jak tak bedzie lezec na tej polce :decayed:

niech ją podeśle każdemu na tydzień, odpowiednio ustawimy geometrię :wink4:

Opublikowano

niech ją podeśle każdemu na tydzień, odpowiednio ustawimy geometrię :wink4:

jak on jej nie chce to ja ją odkupie :decayed:

Opublikowano

wypozycz :decayed: