Opublikowano 26 Listopada 201015 l przeciez tu kazdy zmienia na wieksza ale moze ktoś potrzebuje akurat taką albo kolega, koleżanka więc mozna mnie polecic
Opublikowano 26 Listopada 201015 l ja mam seryjne sprzeglo i 410nm przy 3tys i daje rade wink4 dodaj ze upalane dosc czesto 2-3 razy dziennie
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Witam koledzy mam pytanie , silnik zdrowy , tylko padające oryginalne turbo AJM zapieczone kierownice turbo , czy lepiej wymienić stare turbo na regenerowane turbo awx + program , czy sam program jest wystarczający i stare turbo zregenerować , czy może samo turbo AWX bez programu i jakie koszty za tym idą bo seria jest trochę niewystarczająca , a chce znać najlepsze rozwiązanie dlatego pytam was fachowców pzdr
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Witam koledzy mam pytanie , silnik zdrowy , tylko padające oryginalne turbo AJM zapieczone kierownice turbo , czy lepiej wymienić stare turbo na regenerowane turbo awx + program , czy sam program jest wystarczający i stare turbo zregenerować , czy może samo turbo AWX bez programu i jakie koszty za tym idą bo seria jest trochę niewystarczająca , a chce znać najlepsze rozwiązanie dlatego pytam was fachowców pzdr http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176551.0 + program
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l 2tys same turbo ile kosztuje program ? ile mozna wyciagnac Turbo AWX + program a ile Turbo AJM + program ? wszystko w granicach rozsądku
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ?
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=129.0 Na wykresach masz adresy
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Witam koledzy mam pytanie , silnik zdrowy , tylko padające oryginalne turbo AJM zapieczone kierownice turbo , czy lepiej wymienić stare turbo na regenerowane turbo awx + program , czy sam program jest wystarczający i stare turbo zregenerować , czy może samo turbo AWX bez programu i jakie koszty za tym idą bo seria jest trochę niewystarczająca , a chce znać najlepsze rozwiązanie dlatego pytam was fachowców pzdr lepiej wymienić na nieregenerowane AWX to juz zależy jak tam chcesz tak jak chcesz mam turbine z mojego AJMa na sprzedaż za tani grosz
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ? A to tylko jeden wątek na forum mamy ? Poszukaj, poczytaj, przekalkuluj. Wszystko już zostało powiedziane. Wiem, że wymaga to trochę wysiłku ale dowiesz się znacznie więcej a nie tylko, że: Strojenie kosztuje 900 - 1200zł. Turbina nowa 2k używka 800 -1000zł. Z turbo ajm wyciśniesz ~140KM a z awx ~160KM.
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Kolego przeczytałem cały wątek impreza z turbinka od AWX za droga sprawa sam program starczy przynajmniej chwilowo potem moze jakies mody , tylko poszukuje kogoś z wawy kto sie tym zajmuje i jakie sa koszty ? A to tylko jeden wątek na forum mamy ? Poszukaj, poczytaj, przekalkuluj. Wszystko już zostało powiedziane. Wiem, że wymaga to trochę wysiłku ale dowiesz się znacznie więcej a nie tylko, że: Strojenie kosztuje 900 - 1200zł. Turbina nowa 2k używka 800 -1000zł. Z turbo ajm wyciśniesz ~140KM a z awx ~160KM. ja bym chciał z AWXem mieć 165 km dokładnie jak kolega wyżej pisze takie ceny są