Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 to jest ponad 1200km w jedną mańkę,w ravce mam hak,ale ona spali co najmniej 11-12l z lawetą W jedną stronę na pusto nie przesadzaj W 10 musi się zmieścić. kij wie,ten samochód to zagadka jeszcze ten smar jest niezły,ale trzeba by jechac w ciemno,a na miejscu może się okazac nie tak kolorowo. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23000&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=133013746&pageNumber=1
bakuś Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 jeszcze ten smar jest niezły,ale trzeba by jechac w ciemno,a na miejscu może się okazac nie tak kolorowo. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23000&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=133013746&pageNumber=1 Arici Automobile No, ja bym uważał. Klapa bagażnika zamykana na pałer tejpa
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 jeszcze ten smar jest niezły' date='ale trzeba by jechac w ciemno,a na miejscu może się okazac nie tak kolorowo. [url']http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23000&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=133013746&pageNumber=1[/url] Arici Automobile No, ja bym uważał. Klapa bagażnika zamykana na pałer tejpa znasz ich,cFaniaczki no tej klapy nie zauważyłem
bakuś Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie, nie znam, ale zwracam uwagę na to kto jest właścicielem. Vertretungsberechtigt: Mümin Arici Ja też kiedyś pojechałem w ciemno po smarta dla klienta (akurat fortwo). Też lekko popękane plastiki na zdjęciach itp, podobnie ogólnie. Na miejscu okazało się, że był zdrowo walnięty i do zdjęć puzzle ktoś z niego poukładał... Oczywiście autko stało u turasa. Koniec końców kupiłem smarta w ten dzień, ale musiałem na szybciora czegoś innego szukać w okolicy (300km ).
Rekomendowane odpowiedzi