Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

audi-maniacy z ełku i okolic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja Audimaniacy to jak robimy jakiś wiosenny spocik zapoznawczy? Można coś pomyśleć, wymienić się poglądami, jakaś kreska itp :)

Opublikowano

W razie czego piszcie czy ktoś to zorganizuje;] Ja zeznajomymi się piszę, moja a4 1.9TDI 90 km, kumpel a4 1.9TDI 110 km, i jeszcze jeden A4 2.5TDI;] Wszyscy b5 avant. Ełk.

Opublikowano

Ja pewnie w niedziele rano bede w elku, bo jade sobie polazic na gielde ;)

Opublikowano

Może wstępnie wybierzmy termin np. 25.03 to jest niedziela. Teraz jeszcze miejsce tak, żeby każdy miał jak najbliżej zależy też z jakich okolic ludzię się zgłoszą.

Opublikowano

2 najblizsze weekendy odpadaja, od nas 3 audiki nie przyjadą, zaproponuje 8.04 miejsce - Ełk, plaża miejska;]?

Opublikowano

mi to bez różnicy ponieważ jestem na miejscu. uzgodnijcie między sobą jakiś dogodny termin tak aby pasował wszystkim.:naughty:

Opublikowano

Wstępnie 08.04 mi pasuje. To może ja zarzucę godzinę 10:00?

Opublikowano

to święta .WN . dla mnie bez różnicy ale inni ?

Opublikowano

O kurde nie zauważyłem że to święta:/ 15 kwietnia proponuje, godzina 12:00? No i kto przyjedzie pisać się, bo jak przyjedziemy to żeby było chociaz z 6 a4ek..

Opublikowano

1 + moja ruda dziw.a (a4 znaczy sie)

Opublikowano

+ ja będę

Opublikowano

+ ja bede + kumpel bedzie + na 90% kolejny kumpel, wszyscy audi a4

Opublikowano

Mam propozycję może ustalimy zjazd np. na weekend majowy zakładając w niedzielę wtedy każdy może znaleźć trochę czasu ? co powiecie na giżycko twierdza Boyen ? każdy dojedzie zrobimy grilla itp.. ?? byli by chętni ?

Opublikowano

zobaczmy jak wyjdzie kwietniowy :)

Opublikowano

Jeśli kwietniowy wypali i nie będzie tylko 4 samochodów to ja na 99% się pisze, tyle, że studiuje i co 2 tyg jeżdżę swoją strzałą na zjazdy do białego..

A tak poza tym dziwni panowie w dziwnych mundurach z napisem straż miejska fotkę mi cyknęli w Ełku:( Także ostrzegam Was drodzy klubowicze z Ełku przed ich chyba nowym miejscem.. Fotkę zrobiono mi z przenośnego urządzenia INTEGRA, funkcjonariusz stał przy fotoradarze na obwodnicy na pasie zieleni.. A samochód gdzieś schowany na osiedlu pod lasem.. Zdjęcia słabej jakości z tego przenośnego robią ale jednak rejestracje itd przeczytać można:/

Opublikowano

Na Kwiecień również się piszemy.

Opublikowano

Mnie raczej cały kwiecień nie będzie chyba, że jakoś po świętach od razu to tak.

Opublikowano

myślę że to dobry pomysł , jak wypali zróbmy coś w maju , może TB a jak sie poznamy toć możemy i spływ z noclegiem zrobić, koszt niewielki a frajda spora, nawet z "połówkami"

Opublikowano

audi jedzi duzo po elku, co prawda ja nie jestem z elku lecz okolicy. od ktorej masz otwaret garaz z kanali syczylijczyk.

Opublikowano

jezeli bedziecie po godzi 16 to tez sie zjawie wczesniej nie dam rady mam zawody