Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

audi-maniacy z ełku i okolic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarowno w sb jak i w nd robie 9-17 :/ takze troszke biednie ale w miare wczesnie moge na piwko wyskoczyc. Mam juz zaciski 320, tylko pytanie skad wziac kase na tarcze i klocki :confused:

Opublikowano

Chyba że piątek, nie wiem co moja planuje ale mówi że chce żebyśmy pojechali do Torunia a jestem przed wypłatą i nie chce się do końca ogołocić z kasy a wiadomo że to trochę km jest :kwasny: Więc jak by co możemy jutro albo po robocie to już od Ciebie zależy. A rodziców zdążę odwiedzić, i tak nie tęsknią :grin:

Opublikowano

Haha pogadam dzis z kobieta czy cos planuje i jak cos to na piwo wyskoczy sie? Ale jak Twoja nalega na wyjazd to moze nie ma co przeciwstawiac sie bo potem moze byc cieezko ;p

Opublikowano

Ciężko to już miałem w tygodniu, mówię Ci, z kobietami się dogadać to ciężka sprawa, ale mówiłem otwarcie Monice że w ten weekend chce się z Tobą wybrać na piwo i nic nie mówiła, wiesz, zabronić mi nie może :naughty: Ja w każdej chwili jestem chętny na jakiś truneczek. Powiem Ci że poważnie się zastanawiam nad sprzedaniem autka bo jest jedna która mi się spodobała, Musti ma na sprzedaż wisi w dziale sprzedam b5 :wink:

Opublikowano

Jak pasi Tobie kombi...autko do oplat, bez lamp chlodnice maska zderzak do poprawki...ciekawe czemu autko do opchniecia, na + quattro, audio bose i V6 ;)

Opublikowano

Opowiem Ci przy piwku co i jak bo zamieniłem parę słów z Musti, a co do avanta to uważam że ładna fela i idzie się przyzwyczaić :) i od razu autko rodzinne, czyż nie? :grin:

Opublikowano
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich mam a4 1.6 do dojazdów ale na lato mam myśl zakupu s4 b5 sedan ;)

Opublikowano

Witam niedlugo mam zamiar kupic a4b5 do 10k moze znacie kogos kto ma takie auto na sprzedasz i jest warte zakupu. Prosze o odpowiedz na prv

Opublikowano

Gdybyś choć trochę czasu spędził na lekturze forum że tak się wyrażę, to zapewne znalazł byś odpowiedni dział z autkami na sprzedaż :facepalm: wystarczy trochę poszukać :wink:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

jest ktoś w Ełku z vagiem ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema jestem z Ełku ;-)

Mam vaga jak ktoś coś potrzebuje ewentualnie

I dużo części do b5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

już zdążyłem się zaopatrzyć, ale dzięki za odpowiedź :)

takie puchy tutaj że chyba Ełk umarł śmiercią naturalną ... chociaż a4 jeździ w grom po mieście ...

Opublikowano

pozdrowienia dla Ełku z Giżycka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ełk cos żyje jeszcze ?:)

Opublikowano

już raczej nie :facepalm: odgłosów zero, nawet niema z kim na kufelek wyskoczyć i o rezanku pogadać :thumbdown:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można by ogarnąć jakiegoś spota jakby odzew jakiś był ?

Opublikowano

Cały czas obserwuję, więc jeśli termin by mi zagrał :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można coś ogarnać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema, Siema ;) Co tu taka cisza?