Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Felga 18 " 9,5" ET 46 opona 225/40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na oku felgi o takich parametrach... Miał moze ktos doczynienia z takimi w B5 ? Teraz miałem 18" na 8" ET 44 +taka samo opona i dystans około 15 mm i nic nie tarło! Zostawało na moje oko około 1,5 cm luzu :)

Pytam bo moze ktos miał akurat takie :)

W sumie i tak je kupie pewnie a potem sie bede martwił :P Zawsze mozna zrobic poszerzenie w stylu RS4 :evil:

Opublikowano

opona 225 na feldze 9,5'' cala nie będzie fajnie wyglądać (przynajmniej mi się taki styl nie podoba)

Opublikowano

Wiem , że 2 klubowiczów ma z tyłu r18"/ 10"j felge i opone 255 , ale nie wiem jakie ET, Opona 225 na feldze 9,5" bedzie kiepsko wyglądać / \ coś w takim stylu. 225 mam na 8,5 j jest w porządku.

Opublikowano

225 mam na 8,5 j jest w porządku.

dużo zależy od opony, ja mam 225 na 8" i jest kiszka / \ :kwasny:

Opublikowano

225 mam na 8,5 j jest w porządku.

dużo zależy od opony, ja mam 225 na 8" i jest kiszka / \ :kwasny:

Wiem , właśnie , a masz opony z rantem ochronnym czy bez , bo te drugie własnie prezentują sie / \

Opublikowano

chyba wszystkie niskoprofilówki mają rant ochronny :mysli:

Opublikowano

No nie bardzo , z przodu mam Michelinki 225/40 r18 bez rantu i wyglądają / \, a z tyłu Barum też 225/40 r 18 z rantem i jest git [ ]

Opublikowano

ja najbardziej lubie, jak oponki sa \ /

na 18 bym pomyslal o 255/35 przy 8-9'' powinno byc fajnie :decayed:

Opublikowano

heh to wcale nie zalezy od tego czy maja rant czy nie, tylko od producenta opon, 1 producent ma szersze drugi wezsze przy tej samej szerokosci 225 ..... czasami nawet 2 rozne modele opon tego samego producenta maja rozna szerokosc przy teoretycznie tej samej 225 ........

niedawno mialem z przodu marangoni 225/40/18 a z tylu uniroyal 225/40/18, i te z tylu byly o wiele szersze niz z przodu ..... teraz mam pirelli p0 rosso 235/40/18 i sa takiej samej szerokosci jak uniroyal 225 .....

pozatym na pewno dunlop oszukuje w wiekszosci opon jakie ich widzialem, jego 235 wygladaja jak 215 - 225 wiekszosci innych producentow .....

a co do zalozyciela tematu, jak lubisz german style to zakladaj nawet i 215/40/18 na ta felge ........ ale jesli chcesz normalnie korzystac z auta i nie bac sie o felge przy kazdym dojezdzaniu do kraweznika, zaloz conajmniej 255/35/18 .....

Opublikowano

Ja mam z przodu 225/40/18 i 8'' felge....tyl to 255/35/18 i 9'' felga...ET35

I jedyne co moge powiedziec to przod jest ok.....a tyl trze niesamowicie.....

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za odpowiedzi. Widze ze moze byc problem ze zmieszczeniem takiej felgi :(:( No cóz... Zobaczy sie jeszcze :) Moze kupie jakies inne ;)

BTW : Angela szkoda ze masz dwie szerokosci felg :( Bo nawet przez moment myslałem o ich zakupie ale musze miec to samo przód i tył :(

Opublikowano

Kup sobie te co mi pokazywales Byly Extraz :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Tyle co ja Ci ich pokazywałem to łoooo... :D

Opublikowano

Tyle co ja Ci ich pokazywałem to łoooo... :D

pokaż tutaj to Ci coś pomożemy :)
Opublikowano
  • Autor

Nie no juz wiem jakie parametry musi miec fdelga zeby mi nie tarło na oponce 225/40 (albo tarło minimalnie) ET35 MAX 30 ! Przy szerokosci 8,5 cala... i takich szukam... 9,5 cala przy et 45 (+ zapewne dystan z 15 mm) bedzie na bank wystawało i tarło...