MARCIN607 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 jak wyżej-mam na pare dni X box a mam przestarego Elemisa- Elemis ma euro mam przejście z 3chinczy na euro ale w żaden sposób nie daje roby wyszukać sygnału?! (przy X jest 6 chinczy-jest jakieśprzejście z E na 6 chinczy-w sklepie elektronicznym dali przejście z # chinczy na Euro) ma ktoś jakiś pomysł? może być tak że moje pudło jest za stare pod X?
moskal Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 powinieneś mieć w zestawie z Xboxem przejściówke z chinch na euro. wkładasz chinche : żółty (video) czerwony i biały (audio) w euro i wsio w temacie , sygnału nie szukaj tylko wbij AV w telewizorze. jak nie masz takiej przejsciowki to mozna ją dostać w kazdym sklepie rtv
MARCIN607 Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Opublikowano 9 Lipca 2010 nie było właśnie a jak chciałem w sklepie przejściówkę dał mi kabel ale zajdę dzisiaj jeszcze raz-a pozostałe 3 chincze zostają lużne tak?[br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 12:38_________________________________________________Dzięki moskal
moskal Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 pozostałe 3 chincze zostają lużne tak? tak
Rekomendowane odpowiedzi