zombek Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam. Mam taki problem, że w lewo wspomaganie działa elegancko jednym palcem a w prawą stronę jak chcę kręcić jest opór jakby w ogóle nie było wspomagania, z tym że nie zawsze. Raz jest elegancko dobrze, za chwilę na początku opór i dalej już dobrze albo ciężko przez cały czas. Czy ktoś miał może taki przypadek? Może to być uszkodzona maglownica?? Płyn wymieniłem oczywiście. Wcześniej zalany był czerwony :/ Teraz wlałem FEBI zielony i dodatkowo mi pompa trochę trzeszczy :/ Pozdrawiam Z.
aju Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 w skodzie octavi służbowej mojej to był koniec maglownicy do tego pompę też wymienili na nową
zombek Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Opublikowano 10 Lipca 2010 w skodzie octavi służbowej mojej to był koniec maglownicy do tego pompę też wymienili na nową No to mamy lekką kiszkę syfiliszkę :/ Dzięki za odpowiedź A jeszcze jedno pytanko, czy jakiś problem z zawieszeniem mógłby być takową przyczyną??
aju Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 nie bardzo, ale podjechać na szarpaki można
A-rek Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 sprawdz magiel czy ci nie puszcza plynu. jesli tak to czeka cie regeneracja
kkarol Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 masz maglownice do wymiany, mialem to samo
zombek Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 OK dzięki panowie. W poniedziałek jadę w takim razie się umówić do mechanika Pozdrawiam Z.
mlodyy Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 niekoniecznie magiel umnie bylo tak ze kazdy mowil magiel wiec wymienilem i bylo to samo ostatnio kupilem nowa pompe i jak reka odja wiec trzeba dokladnie sprawdzic a pozniej inwestowac podjedz do paru mechaniorow i dopiero wymieniaj.
Rekomendowane odpowiedzi