Gamling Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Czy ktoś może eksperymentował nad zamocowaniem dodatkowego zegara (lub 2 zegarów) w kratce nawiewu? Nie chciałbym montować zegarów bezpośrednio na desce ani na słupku bocznym. Wymyśliłem sobie, że zamocowanie ich w kratce powinno być możliwe i jednocześnie fajnie to będzie wyglądać. Jeśli ktoś ma już jakieś doświadczenia byłoby super.
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 W B5 już parenaście fur śmiga z takimi zegarami u nas na forum, w dziale warsztat jest nawet opisany montaż w kratce nawiewu
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zobacz do Nosba, Davidsa, Somesa np. Davids robił tutorial w warsztacie tylko wszystko to jest w B5 no ale jakis poglad bedziesz miał
Gamling Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Kurcze, u Was w B5 jest troche lepiej bo są trzy kratki w środku, ale cos pokombinuję Jeszcze raz dzięki.
Orange Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 miałem taki myk zrobiony w golfie i szczerze powiem że drugi raz bym nie niszczył samochodu, nawet starego golfa. widziałem u kogoś ze miał zegar zamontowany we wnęce licznika z lewej strony, uważam że też dobry pomysł
Rekomendowane odpowiedzi