Okami_01 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam, mam dosc spory problem. Mianowicie moja a4 miala malego dzwona, po skonczeniu napraw blacharskich, wsadzilem ponownie silnik, podlaczylem wszelkie przewody itp. Po podlaczeniu akumulatora (bez kluczyka w stacyjce) swieca lampki oswietlajace klamki oraz podswietlenie klawiszy otwierania szyb, samo otwieranie szyb tez dziala, jarza sie lekko kontrolka ladowania i poduszek nie dziala pilot zamka centralnego i po odpaleniu silnika nie da sie zgasic... Jesli ktos wie co z tym fantem zrobic, bylbym bardzo wdzieczny :>
Szymoonk Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 obstawiałbym kostkę stacyjki skoro zgasić nie idzie
Chuck Norris Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 obstawiałbym kostkę stacyjki skoro zgasić nie idzie Też bym tak obstawiał, kumpel miał ten sam problem, mały dzwon to chyba nie był jak silnik wyciągaliście , pozdrawiam
Okami_01 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 dzisiaj sprobuje sie dostac do stacyjki i sprawdze dzwon byl taki sobie, trzeba bylo naciagac kielich (jakies 8mm przestawiony)
Stolkien Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 podnosiliście deskę ?? przekaźniki wypinane??masy podokręcane? jak nie świecą dobrze kontrolki to stawiam na masy
Okami_01 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 kostka stacyjki jest w porządku :> w tej chwili rozebralem caly spod deski i szukam usterki. Co do styczników, to wypinalem wszystkie po kolei i dalej to samo... Przypuszczam, że gdzieś dostaje lewy prąd Jeśli ktoś ma jakieś pomysły proszę o sugestie Ide dalej pogrzebać przy tych kablach moze dojde co jest grane.[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 14:03_________________________________________________Przyczyną tego cyrku jest sterownik centralnego zamka... Jestem tylko ciekawy czemu się zepsuł pojade kupić drugi, podepne i zobacze czy kłopoty zniknęły, najwyżej oddam. Jeśli nie, to dalej będę z tym w lesie
Rekomendowane odpowiedzi