Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Sygnalizacja na fisie proszę o radę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ojciec moj ma a6 c5 2.4 automat . wszystko jest w porzadku przy zapalaniu na na fisie napis ok , nazwa stacji radiowaj ale w momecie nacisniecia hamulca zapala sie na fisie kontrolka przepalonej zarowki, oczywiscie wszystkie zarowki sa ok nie sa to zadne diody tylko normalne zarowki. jak sie zgasi silnik i zapali jest ok ale znowu do nacisniecia pedału hamulca. co jest tego przyczyna ????

http://www.postimage.org/image.php?v=TsL2269

Opublikowano

światło stopu przepalone

Opublikowano
  • Autor

wszystkie światla swieca. wtym jest problem

Opublikowano

niemożliwe :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

a jednak . i co ciekawe tego bledu nie ma jak sie wylaczy silnik i wlaczy znowu dopiero gdy zas sie nacisnie na hamulec

Opublikowano

a naciskał ktoś hamulec a ty sprawdzałeś czy jest STOP ?

Opublikowano
  • Autor

nio ej taki tempy nie jestem wszystkie swiatla swieca bardzo dobrze

Opublikowano

z ludźmi różnie bywa :wink4:

byli nawet tacy którzy się pytali dlaczego świeci się spirala po przekręceniu kluczyka :polew:

wracając do tematu to szczerze mówiąc nie wiem co to może być skoro wszystkie żarówki OK

Opublikowano

A taka ciekawostka...

To są z pewnością żarówki 2-wloknowe. Jesteś pewien ze są dobrze założone? Czyli ze przy pozycyjnych nie świeci 21-wattowe włókno, a przy stopie 10-wattowe włókno? Znam tez takie przypadki :D

Opublikowano

A taka ciekawostka...

To są z pewnością żarówki 2-wloknowe. Jesteś pewien ze są dobrze założone? Czyli ze przy pozycyjnych nie świeci 21-wattowe włókno, a przy stopie 10-wattowe włókno? Znam tez takie przypadki :D

ale ich odwrotnie nie założysz bo się nie da ( chyba że na siłe)

Opublikowano

Kolego załóż nowe żarówki powinno pomóc :good:Przerabiałem ten sam problem wszystkie żarówki miałem dobre a komunikat wyskakiwał a i jeszcze sprawdź czy nie masz zaśniedziałych styków w lampie to też może powodować ten błąd

Opublikowano

A taka ciekawostka...

ale ich odwrotnie nie założysz bo się nie da ( chyba że na siłe)

Wlasnie na sile :D dlatego napisalem ze znam takie przypadki ;)

Opublikowano
  • Autor

dzieki jutro sprawdze

Opublikowano

Kolego załóż nowe żarówki powinno pomóc :good:Przerabiałem ten sam problem wszystkie żarówki miałem dobre a komunikat wyskakiwał a i jeszcze sprawdź czy nie masz zaśniedziałych styków w lampie to też może powodować ten błąd

Sprawdz dokładnie kostki bo masz napewno zasniedziałe "jesli wszystkie zarówki palą sie"

Jesli sa zasniedziałeto układ widzi za małeobciażenie pradu i dlatego wywala bład o przepalonej zarówce.

Przerabiałem to w AUDI i PEUGEOT gdzie w tym drugim bardzo czesto sie to zdazało nie mówiac juz o tym ze srasznie szybko w tych autach przepalaja sie zarówki.