SLOVIAN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zauwazyłem piekne oponki ,wpadły mi w oko ale 1 raz o nich słyszę ,wie ktos moze co nieco o tym towarze? Tutaj daje link http://moto.allegro.pl/item224379826_opony_regal_235_45_17_235_45r17_okazja_.html
Gość spedyt Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Proponował mi je oponiarz, ale nie wiedział skąd pochodzą a ja przestraszyłem się że to jakaś tania chińszczyzna. Skoro to marka Dunlop W czechach wychodzi ok250zł za oponę LINK
SLOVIAN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No własnie,sam nie wiem,drogie nie są,ciekawe jak sie sprawują,moze znajdzie sie ktos kto miał z nimi stycznosc.
eMeM Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ja wychodze z zalozenia ze opona to bezpieczenstwo, ma sie dobrze trzymac na mokrym, w zakretach i byc w cicha, a nie tylko dobrze wygladac. Dlatego te o bezniku w ksztalcie V odrazu odrzucam, bo do asymetrycznych to im daleko
Gość rob Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ja bym jej nie testował u siebie
Piterex Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jakiś wynalazek...ładny stylistycznie , ale czy na drodze będzie się dobrze sprawował????
SLOVIAN Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Dokładnie,trzeba by z kims pogadac kto miał te laczki u siebie,póki co kupiłem cinti sport contact2 prawie nowe,za niską kwotę
Gość spedyt Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Pewnie Dunlop oddał swój stary wzór dla fabryki w RPA, którą kupił. To nrmalna praktyka.
malcolm25 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Z doswiadczenia (niekoniecznie wlasnego) wiem ze tanie, stylistycznie ladnie wygladajace opony nieznanych marek to prawie zawsze Sa sliskie i bardzo glosne a do tego szybko sie zuzywaja. Ja bym napewno nie ryzykowal po pierwsze utopienia kasy a po drugie i wazniejsze mozliwosci bardzo szybkiego wpadniecia w poslizg.
rtocki Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgadza się malcolm ma rację, może i dostali wzornik od jakiejś dobrej firmy, ale mieszankę to pewnie używają szajsowatą, opona ma trzymać a nie wyglądać
Rekomendowane odpowiedzi