wild80 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 jak w temacie gdzie najlepiej zajmują się klimą i nie drogo odgrzybianie,nabijanie itp. okolice Siemianowic
Vas Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Tez szukam jakiegos, ktory nie poprzestanie na popsikaniu odgrzybiaczem w spray'u i stwierdzeniu, ze na 100% wystarczy. Wczoraj wlasnie zaliczylem takie "czyszczenie" i dzisiaj dzwonie z reklamacja.
wild80 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 Tez szukam jakiegos, ktory nie poprzestanie na popsikaniu odgrzybiaczem w spray'u i stwierdzeniu, ze na 100% wystarczy. Wczoraj wlasnie zaliczylem takie "czyszczenie" i dzisiaj dzwonie z reklamacja. no właśnie czy ktos odpowie na to pytanie? chyba jeździcie gdzieś odświeżyć klimę i macie swoje sprawdzone miejsca
Vas Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja juz po. Robilem poprawke, bo pierwsze, standardowe czyszczenie nic nie dalo. Trzeba bylo udroznic odplywy, bo sie tam jakies liscie przedostaly. Co mnie totalnie zszokowalo, za druga, znacznie bardziej pracochlonna czesc czyszczenia nie zaplacilem ani grosza. Mimo, ze chcialem, bo glupio mi bylo. Jak powiedzial wlasciciel - trzeba sobie pomagac. Super facet - bardzo polecam. W koncu klima przestala mi smierdziec. No i na koniec najwazniejsze, czyli namiary na warsztat http://www.klima-rem.pl/ Mechanike tez tam chyba zaczne robic
.Pablo. Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Polecam auto boss w Dąbrowie górniczej głównie zajmują się klimatyzacją jeżdżę do nich od kilku lat zawsze fachowa miła obsługa zero problemów a ceny bardzo konkurencyjne
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 tutaj masz wątek, może coś Ci pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=74686.0
Rekomendowane odpowiedzi