Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Przełączniki A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem właśnie A4 S-line 2.5 tdi z 2004 roku i zastanawia mnie do czego służą dwa przełączniki nad radiem obok włącznika awaryjnych:

Jeden to taki dzwonecze, a drugi to cos w kształcie lampki

Jeśli ktoś wie, będe wdzięczny za pomoc

Poniżej fotka

Pozdrawiam

6kAQi.jpg

Opublikowano

zorganizuj zdjęcie

Opublikowano

tak bez zdjęcia, to jeden z nich to nie są przednie czujniki parkowania? zobacz czy masz i czy to działa...

a najlepiej tak jak przedmówca, dawaj zdjęcie to będziesz miał konkretną odpowiedź.

Opublikowano

jak dzwoneczek tam masz to auta sluzylo do nauki jazdy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zorganizuj zdjęcie

mech15 zorganizowałem - dasz rade?

Opublikowano

Wygląda na to, że to auto służyło do nauki jazdy :)

Przycisk po lewej to włączenie wewnętrznego oświetlenia, przycisk po prawej służy do uruchomienia sygnału ostrzegawczego - te gadżety montowano tylko w "L"-kach...

Masz może książkę serwisową? Dasz radę zrobić zdjęcie najlejki serwisowej z kodami wyposażenia i wrzucić ją tutaj? Jeśli nie masz książki, wlepka powinna znajdować się także we wnęce koła zapasowego...

Opublikowano

Przycisk po lewej to włączenie wewnętrznego oświetlenia, przycisk po prawej służy do uruchomienia sygnału ostrzegawczego - te gadżety montowano tylko w "L"-kach...

Masz może książkę serwisową? Dasz radę zrobić zdjęcie najlejki serwisowej z kodami wyposażenia i wrzucić ją tutaj? Jeśli nie masz książki, wlepka powinna znajdować się także we wnęce koła zapasowego...

Bartek jest mozliwosc znalesc w Etce numer tego przelacznika z lampka ale zeby pasek na przelaczniku byl srebrny ? nie wiem czy cos takiego montowali w b7

Opublikowano
  • Autor

Witam

Troche nie wydaje mi się żeby auto służyło do nauki jazdy.Jest bardzo zadbane, a poza tym wątpie, żeby A4 w S-line z takim silnikiem było autem do nauki.Bart poniżej dodaje zdjęcie, daj znać jak coś Ci to mówi.

P.S.Najlepsze jest to, że wciskając i jeden i drugi przycisk nic się nie dzieje :mysli:

upFKr.jpg

Opublikowano

aż sam jestem ciekaw

tutaj możesz wpisać te kody i ptrzetłumaczyć http://www.audiklub.org/wyposazenie.html

Opublikowano

Witam

Troche nie wydaje mi się żeby auto służyło do nauki jazdy.Jest bardzo zadbane, a poza tym wątpie, żeby A4 w S-line z takim silnikiem było autem do nauki.Bart poniżej dodaje zdjęcie, daj znać jak coś Ci to mówi.

P.S.Najlepsze jest to, że wciskając i jeden i drugi przycisk nic się nie dzieje :mysli:

upFKr.jpg

to ze jest zadbane nie znaczy ze nie moglo sluzyc do nauki jazdy,wystarczy zmienic najbardziej zuzyte elementy i sie nie poznasz.

A co do tego ze nic sie nie dzieje po wlaczeniu klawiszy to normalne.Nie moze nic sie dziac bo nie masz chyba pedalow pod schowkiem pasazera :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

No i teraz widze że faktycznie służyło do nauki jazdy:(

Dzięki wszystkim za pomoc

Opublikowano

No i teraz widze że faktycznie służyło do nauki jazdy:(

Dzięki wszystkim za pomoc

jaki kod odpowiada za L-kę?

Opublikowano

F5F

Bartek jest mozliwosc znalesc w Etce numer tego przelacznika z lampka ale zeby pasek na przelaczniku byl srebrny ? nie wiem czy cos takiego montowali w b7

8E0 941 536 B 5PR - 84zł

Opublikowano

u nas Punciakami 1,0 trzeba się uczyć a w DE a4 BGD S-line :wallbash::polew:

Opublikowano

F5F

8E0 941 536 B 5PR - 84zł

podziekowal :notworthy:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no to niezłymi furakami sie tam uczą jeździc :gwizdanie:

Opublikowano

No tak tylko, że u nich są zajęcia z jazdy po autostradach, a u nas po dziurawych ulicach miast - dlatego te punciaki :polew:

Opublikowano

gorzej ze taki egzemplarz mogl miec niezly przebieg zrobiony