szmitu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam Kupiłem właśnie A4 S-line 2.5 tdi z 2004 roku i zastanawia mnie do czego służą dwa przełączniki nad radiem obok włącznika awaryjnych: Jeden to taki dzwonecze, a drugi to cos w kształcie lampki Jeśli ktoś wie, będe wdzięczny za pomoc Poniżej fotka Pozdrawiam
dziadek Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 tak bez zdjęcia, to jeden z nich to nie są przednie czujniki parkowania? zobacz czy masz i czy to działa... a najlepiej tak jak przedmówca, dawaj zdjęcie to będziesz miał konkretną odpowiedź.
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 pewnie przycisk od parctronica i roleta na tylna szybe
HiRide Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 jak dzwoneczek tam masz to auta sluzylo do nauki jazdy
szmitu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 zorganizuj zdjęcie mech15 zorganizowałem - dasz rade?
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wygląda na to, że to auto służyło do nauki jazdy Przycisk po lewej to włączenie wewnętrznego oświetlenia, przycisk po prawej służy do uruchomienia sygnału ostrzegawczego - te gadżety montowano tylko w "L"-kach... Masz może książkę serwisową? Dasz radę zrobić zdjęcie najlejki serwisowej z kodami wyposażenia i wrzucić ją tutaj? Jeśli nie masz książki, wlepka powinna znajdować się także we wnęce koła zapasowego...
HiRide Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wygląda na to, że to auto służyło do nauki jazdy Przycisk po lewej to włączenie wewnętrznego oświetlenia, przycisk po prawej służy do uruchomienia sygnału ostrzegawczego - te gadżety montowano tylko w "L"-kach... Masz może książkę serwisową? Dasz radę zrobić zdjęcie najlejki serwisowej z kodami wyposażenia i wrzucić ją tutaj? Jeśli nie masz książki, wlepka powinna znajdować się także we wnęce koła zapasowego... Bartek jest mozliwosc znalesc w Etce numer tego przelacznika z lampka ale zeby pasek na przelaczniku byl srebrny ? nie wiem czy cos takiego montowali w b7
szmitu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wygląda na to, że to auto służyło do nauki jazdy Przycisk po lewej to włączenie wewnętrznego oświetlenia, przycisk po prawej służy do uruchomienia sygnału ostrzegawczego - te gadżety montowano tylko w "L"-kach... Masz może książkę serwisową? Dasz radę zrobić zdjęcie najlejki serwisowej z kodami wyposażenia i wrzucić ją tutaj? Jeśli nie masz książki, wlepka powinna znajdować się także we wnęce koła zapasowego... Witam Troche nie wydaje mi się żeby auto służyło do nauki jazdy.Jest bardzo zadbane, a poza tym wątpie, żeby A4 w S-line z takim silnikiem było autem do nauki.Bart poniżej dodaje zdjęcie, daj znać jak coś Ci to mówi. P.S.Najlepsze jest to, że wciskając i jeden i drugi przycisk nic się nie dzieje
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 aż sam jestem ciekaw tutaj możesz wpisać te kody i ptrzetłumaczyć http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
HiRide Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wygląda na to, że to auto służyło do nauki jazdy Przycisk po lewej to włączenie wewnętrznego oświetlenia, przycisk po prawej służy do uruchomienia sygnału ostrzegawczego - te gadżety montowano tylko w "L"-kach... Masz może książkę serwisową? Dasz radę zrobić zdjęcie najlejki serwisowej z kodami wyposażenia i wrzucić ją tutaj? Jeśli nie masz książki, wlepka powinna znajdować się także we wnęce koła zapasowego... Witam Troche nie wydaje mi się żeby auto służyło do nauki jazdy.Jest bardzo zadbane, a poza tym wątpie, żeby A4 w S-line z takim silnikiem było autem do nauki.Bart poniżej dodaje zdjęcie, daj znać jak coś Ci to mówi. P.S.Najlepsze jest to, że wciskając i jeden i drugi przycisk nic się nie dzieje to ze jest zadbane nie znaczy ze nie moglo sluzyc do nauki jazdy,wystarczy zmienic najbardziej zuzyte elementy i sie nie poznasz. A co do tego ze nic sie nie dzieje po wlaczeniu klawiszy to normalne.Nie moze nic sie dziac bo nie masz chyba pedalow pod schowkiem pasazera
szmitu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No i teraz widze że faktycznie służyło do nauki jazdy:( Dzięki wszystkim za pomoc
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No i teraz widze że faktycznie służyło do nauki jazdy:( Dzięki wszystkim za pomoc jaki kod odpowiada za L-kę?
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jaki kod odpowiada za L-kę? F5F Bartek jest mozliwosc znalesc w Etce numer tego przelacznika z lampka ale zeby pasek na przelaczniku byl srebrny ? nie wiem czy cos takiego montowali w b7 8E0 941 536 B 5PR - 84zł
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 u nas Punciakami 1,0 trzeba się uczyć a w DE a4 BGD S-line
HiRide Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jaki kod odpowiada za L-kę? F5F Bartek jest mozliwosc znalesc w Etce numer tego przelacznika z lampka ale zeby pasek na przelaczniku byl srebrny ? nie wiem czy cos takiego montowali w b7 8E0 941 536 B 5PR - 84zł podziekowal
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no to niezłymi furakami sie tam uczą jeździc :gwizdanie:
Bogumił Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No tak tylko, że u nich są zajęcia z jazdy po autostradach, a u nas po dziurawych ulicach miast - dlatego te punciaki
niekrasz Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 gorzej ze taki egzemplarz mogl miec niezly przebieg zrobiony
Rekomendowane odpowiedzi